Lady Gaga k nepoznání. Hvězdy showbyznysu udělaly neobvyklý koncert na podporu boje proti koronaviru

Lady Gaga k nepoznání. Hvězdy showbyznysu udělaly neobvyklý koncert na podporu boje proti koronaviru
Zdroj: Showpix.com

Celý svět tíží koronavirus, kvůli kterému jsou lidé uzavřeni ve svých domácnostech, aby se před ním uchránili. Ve virtuálním světě to ale žije naplno. O víkendu se totiž konal koncert One World: Together at Home, kde vystoupilo přes sto světových umělců. Mimo jiné i Lady Gaga, která byla k nepoznání, a její úsměv zářil do všech stran. Výdělek putoval na fond Světové zdravotnické organizace pro boj s nemocí Covid-19.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 20. 04. 2020 11:24

Hvězdy showbyznysu spojily své síly a objevily se v pořadu One World: Together at Home, což v překladu znamená - Jeden svět: Společně doma. Na podporu zdravotníků a Světové zdravotnické organizace  v boji proti koronaviru vystoupilo přes sto umělců, kteří dohromady přinesli osm hodin parádní podívané.

Vybrali 127 milionů dolarů

Kromě Lady Gaga z domácí karantény vystoupili také Paul McCartney, Billie Eilish, Elton John, Andrea Bocelli, Céline Dion, Jennifer Lopez, Alanis Morissett, Taylor Swift nebo Stevie Wonder. A portál express.co.uk uvádí, že díky akci One World bylo vybráno více než 127 milionů dolarů.

Jednou z hlavních hvězd a propagátorek akce je Lady Gaga, která byla opravdu k nepoznání. „Cítím se velmi poctěna, že jsem součástí boje proti Covid-19 jako součást Světové zdravotnické organizace. Moc se zajímám o všechny zdravotníky, kteří pro nás právě teď nasazují své životy,“ uvedla slavná americká zpěvačka. „Myslím na ně a modlím se za ně každý den. Také přemítám o vás všech, kteří jste doma a přemýšlíte, kdy to všechno zase bude jiné," dodala.

Beckhamovi děkovali

V průběhu večera své vzkazy přednesla i celá řada dalších celebrit. „Víme, že tam jsou lidé, kteří riskují všechno, aby nás udrželi v bezpečí. Chceme se spojit se všemi z vás a poděkovat jim," řekl bývalý fotbalista David Beckham. „Naše poděkování patří všem zdravotnickým pracovníkům z celého světa, kteří tak tvrdě pracují. Jejich rodiny je nechávají chodit do práce, aby chránily nás a naše děti,“ dodala jeho manželka Victoria.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články