Nezkrotnému Jágrovi je 48 let: Zavzpomínejte na krásky, které s hokejovou legendou randily

Jágr si na dlouhých vlasech ujíždí dodnes.
Zdroj: Archiv
Iva Kubelková chodila s Jardou Jágrem dlouhé roky. Bylo to jeho první velká láska. Také na ni v každém rozhovoru hezky vzpomíná. Veronika Kopřivová, na kterou praskla minulost tanečnice u tyče byla Jágrovou poslední vážnou vážností.Andrea Verešová a Jaromír Jágr tvořili ukázkový pár. Andreu prý měla ráda i maminka Jaromíra Jágra. Verešová však toužila po více pozornosti, kterou jí Jágr nedával.Jaromír Jágr chodil s moderátorkou Nicol Lenertovou jen několik týdnů. Měla být záplatou na zlomené srdce Ivou Kubelkovou.+ 2 fotky+ 3 fotky

Jaromír Jágr měl vždycky slabost pro krásné ženy. Po boku mu stály missky, modelky, sportovkyně i televizní moderátorky. Nejedna z nich jistě doufala, že právě jí se podaří Jardu dostat do chomoutu, ale nestalo se tak. I před padesátkou je Jágr stále nejžádanějším starým mládencem Česka.

Petra Járková
Petra Járková 15. 02. 2020 07:00

Náš nejlepší hokejista a ženy, to by vydalo ne na jeden článek, ale minimálně na jednu hodně tlustou knihu. Jardovou postelí prošel bezpočet dívek, ale žádná nezůstala navždy. Jedinou ženou jeho života je i v osmačtyřiceti letech jeho maminka.

První velká láska

Ivou Kubelkovou se Jágr seznámil roku 1996 na večírku v Paláci kultury. Šlo o Jaromírovu první velkou lásku a první vážný vztah. Někteří lidé dodnes tvrdí, že právě ona se měla stát jeho ženou na celý život. Páreček ve vztahu vydržel téměř 3 roky, Iva však nezvládla žít s profesionálním sportovcem, a tak se s hokejistou roku 1999 rozešla.

Záplata na rány

Někdejší moderátorka zpráv TV Nova Nikol Lenertová padla Jaromíru Jágrovi do oka jen chvíli poté, co ho opustila Kubelková. Možná právě krátký mezičas byl důvodem k tomu, že jejich vztah moc dlouho nevydržel. Rozešli se jen po pár měsících, které údajně Jágr stejně strávil smutněním po bývalé přítelkyni.

Nechtěla být ta druhá

Andrea Verešová byla ženou, jejíž vztah s Jaromírem Jágrem byl probírán snad po celou dobu trvání. Tehdejší hrdličky spolu začaly oficiálně randit v roce 2000 a krásná modelka se dokonce na určitou dobu vzdala kariéry, aby se svou láskou odjela do zámoří. Vztah se rozpadl v roce 2003 a Verešová se s Jágrem nerozešla zrovna v dobrém. Byla totiž nespokojená s tím, že mu jde jen a jen o hokej, který v jeho očích údajně zastiňoval i potřeby Andrey.

Letní románek

Vztah s moderátorkou TV Nova se snad ani nedal nazývat vztahem. Jaromír totiž s Lucií pár oficiálně netvořil a jakmile v létě roku 2004 prasklo, že se už pár měsíců scházejí, románku byl znenadání konec. Pro oba šlo údajně jen o povyražení.

Profesionální přítelkyně

Krásná Inna, kterou dnes lidé už neznají jen jako bývalou přítelkyni Jaromíra Jágra, ale především jako moderátorku sportovních novin na Nově, byla hokejistovým nejdelším vztahem. Když spolu před 12 lety začali randit, bylo jí pouhých 21 let. Takto mladá dívka si vlastně neuvědomovala, co vztah se slavným a úspěšným hokejistou obnáší. Stala se tak spíš profesionální přítelkyní než kýmkoliv jiným a až po několika letech jí došlo, že takhle není šťastná. Vztah po téměř sedmi letech ukončila, aby mohla začít žít sama za sebe.

Touha po osobním úspěchu

Po Inně Puhajkové trvalo velmi dlouho, než si Jágr našel další vztah. Ten navázal právě s Kopřivovou, kterou roku 2015 poznal na Floridě. Ačkoliv ze začátku vztahu měla veřejnost Veroniku spíše za příživnici a zlatokopku, časem lidé změnili názor. Během soužití s Jágrem totiž dokázala, že umí být skvělou partnerkou. Před několika měsíci však láska modelky a hokejisty nadobro skončila. Veronika se dle svých slov rozhodla jít vlastní cestou, s Jaromírem se prý však nadále respektují a nenávist k sobě nechovají.

NA FOTKY JAROMÍRA A JEHO ŽEN SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články