Vánoce českých celebrit: Rozchod Moniky Bagárové a závody o nejhezčí rodinnou fotku

Vánoce českých celebrit: Rozchod Moniky Bagárové a závody o nejhezčí rodinnou fotku
Zdroj: Profimedia

Sérii rozchodů jakoby letos odstartovala Taťána Gregor Brzobohatá s manželem Ondřejem Brzobohatým. Hned v první svátek vánoční se k ní s osobní zpovědí připojila také zpěvačka Monika Bagárová, která skrze své sociální sítě přiznala – mnohými očekávaný – rozchod se zápasníkem Makhmudem Muradovem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 12. 2021 13:45

Monika Bagárová, máma roční dcery Ruminky, tak jen potvrdila to, o čem média už dlouho spekulovala.Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina," píše zpěvačka na svém Instagramu a vzkaz doplňuje společnou vánoční fotkou, zřejmě ještě z doby, kdy její rodina byla šťastně pohromadě.

Rozchod Moniky Bagárové a Makhmuda Muradova

S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," dodává Monika s tím, že se na chvíli ze sociálních sítí stáhne a bude se věnovat jen své dceři. „Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc než láska a rodina," přiznává zpěvačka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Je nasnadě, že MMA zápasník Muradov dal přednost slibně rozjeté kariéře v Uzbekistánu a na svoji partnerku s dcerou se rozhodl v cizině zapomenout. Zpěvačka už se několik měsíců potýkala s tím, že v Česku se Muradov objevoval jen zřídka, a starost o dcerku jí zcela přenechal. I přes odvážné přiznání, které Monika Bagárová svým fanouškům vzkázala, si letošní Vánoce se svou rozšířenou rodinou zjevně užila. Ve Stories publikovala video, na kterém Ruminka nadšeně rozbaluje dárky a objevuje první hračky pod stromečkem.

Vánoce Moniky Absolonové

Rozchod v letošním roce oznámila také zpěvačka Monika Absolonová, ale jak je vidno z její dokumentace vánoční atmosféry, sama a nešťastná nebyla. Ani letos nevynechala tradiční pečení svých legendárních vánoček, kterými každoročně zásobuje kamarády. Tentokrát se podělila také o recept.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Sama s dětmi o Vánocích zůstala letos poprvé také moderátorka Lucie Křížková, ačkoli okolnosti jsou v jejím případě jiné. Manžel David Křížek nastoupil do vězení výkon trestu a Lucie tak musela projevit velkou statečnost, když se k situaci postavila čelem. Vánoční fotku u stromečku si vzít nenechala a úsměvy vypovídají, že svátky si Lucie navzdory okolnostem snaží užít, i kdyby jen kvůli dětem.

Vánoce Nikol Štíbrové, Veroniky Arichteva a Martiny Pártlové

Ostatní známé tváře rozjely na sociálních sítích očekávané vánoční závody o nejhezčí (a nejšťastnější) vánoční fotku – ať už pod stromečkem nebo jen tak, v pletených svetrech. Kamarádky z tria 3 plus 1, Nikol Štíbrová, Veronika Arichteva a Martina Pártlová, se pod stromečkem vůbec poprvé vyfotily i se všemi svými ratolestmi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Nás bylo dycky všude plno, ale s těma všema našema dětma byl i ten novej, nádhernej a obrovskej Nikči obývák dost těsnej. A vznikla v něm naše první společná fotka! Vlastně to bylo úplně první setkání celý naší famílie v kompletu. Jak sama fotka napovídá, jsme rády, že jsme to vůbec přežily.

Vtipnou rodinnou sérií fotek zase pobavila modelka Simona Krainová. Na první fotce vesele popíjí víno s manželem, zatímco oba synové jsou „zneškodněni“ lepicí páskou na zdi. Na druhé fotce už se role obracejí a lepicí páskou jsou pro změnu znehybněni Simona s Karlem. Nechybí však ani klasická vánoční fotka v bílém a u stromečku, na které letos nechybí nový rodinný přírůstek, druhá čivava Aisha.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

Ani modelka Veronika Kopřivová nezůstala pozadu a nechala se svátečně nafotit s partnerem Miroslavem Dubovickým a roční dcerkou Ellou.Pohodička plná adrenalinu, jako každý rok. Hlavně, že se máme,“ vzkazuje svým fanouškům.

V podobném duchu se nese také romantická vánoční fotka v bílé, kterou letos sdílela moderátorka Monika Leová s manželem Martinem Košínem a dcerkou Miou.

Vánoční přání Lucie Bílé

Lucie Bílá sdílela s partnerem Radkem Filipi – jak jinak – fotku ze svého svátečně vyzdobeného domu v Otvovicích, kterému vévodí bílá barva.Co jiného vám ze srdce přát, než zdraví, lásku a milované lidi blízko sebe…

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

O rodinnou idylku se podělila sportovkyně a moderátorka Gabriela Soukalová, které se v letošním roce podařilo s partnerem Milošem Kadeřábkem přivést na svět dcerku Izabelu.Tak jako letos jsme se na Vánoce netěšili prakticky od dětství,“ přiznává mladá rodina. „Kojenec z toho sice ještě nemá rozum, ale mně všechno najednou dává takový smysl, že mám pocit, že ty krásné Vánoce, plné lásky a světla v našich životech, snad slavíme od jejího narození,“ míní bývalá sportovní hvězda.

Vánoční atmosféru si letos poprvé ve čtyřech užívá zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola se svou partnerkou Lelou Ceterovou. Modelka mu začátkem prosince porodila syna Rockyho, na kterého už se doma těšila dvouletá dcerka Lili. „Tyto Vánoce jsme trávili také s Karlosovou maminkou a babičkou. Já jsem navařila pravou slovenskou kapustnici a napekla pět druhů koláčků. O zbytek se postarala Karlosova maminka, která také výborně vaří,“ svěřila se na Instagramu mladá maminka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články