Nový přírůstek do královské rodiny?! Údajný syn Charlese a Camilly se hlásí o slovo a chce testy DNA

Vztah s Charlesem se táhl dlouhá léta.
Zdroj: Facebook.com

V britské královské rodině to nějakou dobu vře. Na pořádný skandál má totiž zaděláno princ Charles, který už během manželství s Dianou udržoval milostný poměr se svou současnou manželkou Camillou. A právě v té době se jim údajně narodil syn Simon Charles Dorante – Day, který se stále více hlásí o slovo. Budou mít Harry s Williamem dalšího bratra?

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 05. 02. 2020 12:01

Princ Charles se s princeznou Dianou rozvedl 28. srpna roku 1996. Diana bohužel rok na to tragicky zemřela, zato Charles (71) se o devět let později oženil se svou dlouholetou milenkou Camillou (72), která užívá titul vévodkyně z Cornwallu.

Chce testy DNA

Ovšem tento manželský pár zřejmě skrývá nějaká tajemství a jedno z nich před nedávnem vyplulo na povrch - nemanželský syn. Třiapadesátiletý Simon Charles Dorante – Day je stále více vidět a dává o sobě vědět i na sociálních sítích. Zatím se však nedočkal žádné reakce z královské rodiny, a tak začal podnikat právní kroky, kterými chce dosáhnout testu DNA.

Proč Camilla zmizela?

Simon, jenž věří, že je nevlastním synem královského páru, tvrdí, že se Charles s Camillou setkali poprvé v roce 1965 a rok na to už se jim narodil on. Během údajného těhotenství, které jde jen velmi těžko utajit, Camilla dokonce „zmizela“ a princ Charles byl poslán do Austrálie. Simon dále věří, že žil s Camillou až do svých 18 měsíců a poté byl adoptován rodiči Karen a Davidem Dayovými, s nimiž začal žít v zemi protinožců.

Další zajímavostí je, že jeho adoptivní prarodiče Winifred a Ernest byli věrnými pracovníky královské rodiny a byli považováni za velmi respektované a důvěryhodné zaměstnance. „Moje babička, která pracovala pro královnu, mi několikrát sdělila, že jsem synem Camilly a Charlese,“ řekl pro New Idea Simon, který svůj boj za to, že je královským synem, nechce vzdát.

Simon se nevzdává

Okolo případu se však točí daleko více nejasností. Jedna z nich ukazuje na to, že na rodném listu Simona byla uvedena fiktivní jména jeho rodičů. Proto nyní po svých údajných rodičích požaduje testy DNA. Jenže problém je v tom, že členy anglické monarchie k tomuto kroku nemůže přinutit nikdo a dokonce ani žádný soud.

Přesto to muž z Queenslandu nevzdává a u australského vrchního soudu započal soudní řízení. „Je to rozhodně nejvýznamnější krok, který jsem doposud podnikl,“ svěřil se Simon. Když žádost podával, tak sice čelil posměškům ze strany zaměstnanců instituce, přesto je neústupný a chce potvrdit pravdu, kterou si v sobě nese už spoustu let.

Simon nyní plní plátky zahraničních bulvárů a na svém Facebooku vystupuje pod jménem Prince Simon Charles. Ale i kdyby se jeho slova ukázala jako pravdivá, tak by na titul ani nástupnictví trůnu neměl žádný nárok. „Celý svět mluvil o Harrym. Věřím ale, že i tato legální bitva bude na programu a diskutována,“ dodal Simon závěrem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články