Vánoce s Helenou Vondráčkovou: Přeji všem krásné svátky, hlavně zdraví a optimismus. Dobré časy přijdou

Takto vypadala vánoční výzdoba u Heleny Vondráčkové minulý rok.Helena Vondráčková se podělila také o fotku vlastnoručně vyrobeného adventního věnce, na němž právě zapálila čtvrtou svíčku.Loňské Vánoce trávila herečka Kristýna Janáčková v očekávání.Letos dělá Kristýně Janáčkové společnost nejen starší syn Luis Frederik, ale také malý Elliot Oliver.+ 4 fotky+ 5 fotek

Vánoční speciál pořadu Na kafeečko přináší pohled do života několika slavných žen. Jak tráví sváteční čas zpěvačky Helena Vondráčková, Šárka Vaňková a Magda Malá, nebo spisovatelka Bára Nesvadbová a herečka Kristýna Janáčková?

Michaela Šimeček
Michaela Šimeček 23. 12. 2021 13:30

I slavné, úspěšné a populární Češky se celý rok těší na Vánoce strávené v kruhu rodiny. Ve Vánočním speciálu pořadu na Kafeečko se Miluška Bittnerová zeptala na to, jak tráví vánoční svátky a Štědrý den Helena Vondráčková, Šárka Vaňková, Bára Nesvadbová, Magda Malá a Kristýna Janáčková.

Vánoce Heleny Vondráčkové

Zpěvačka Helena Vondráčková si potrpí na tradiční štědrovečerní večeři, kde nesmí chybět jako první rybí polévka a samozřejmě kapr. Specialitou v její domácnosti je také sumec. „Od té doby, co máme s manželem hausbót, tak se blyští sumec. Oba dva máme rybářské lístky, nepytlačíme," prozradila Helena Vondráčková.

U zpěvačky Šárky Vaňkové se Vánoce neobejdou bez atmosféry a svíček.Miluju svíčky, miluju, když se peče cukroví. Třeba stromeček zdobím už na začátku prosince, protože ho tam prostě potřebuju mít," popsala Šárka Vaňková.

Já jsem na Vánoce nesmírně smutný člověk, takže se to snažím překonat už od začátku adventu," přiznala spisovatelka Bára Nesvadbová. „Ozdobím kočky, ozdobím dům, peču cukroví, vyrábím přátelům věnce, chodím do květinářství a říkám, že mám hezčí věnec, než vy," dodala s úsměvem Bára Nesvadbová.

U zpěvačky Magdy Malé bývaly Vánoce bez dárků.Nás bylo dost dětí a máma byla sama, takže jsme si nedávali dárky. Pamatuju si matně, že jsme si tam něco balili do novin a dávali jsme si to," vzpomíná Magda Malá.

Štědrovečerní večeře v domácnosti herečky Kristýny Janáčkové postrádá tradičního kapra.Kapra nemáme, protože přítel nemá rád kapra a já jsem si ho odvykla jíst. Takže když jsem pak u švagrové, tam si kapra ráda dám, ale už mi nějak přestal chutnat. Spíše si dáme řízek a samozřejmě bramborový salát," popisuje své vánoční zvyky Kristýna Janáčková.

Celý Vánoční speciál pořadu Na kafeečko najdete v úvodním videu. Co všechno prozradily celebrity o Vánocích?

  • jak vypadá jejich štědrovečerní večeře
  • jaké mají vánoční tradice
  • jejich oblíbené vánoční pohádky

Zdroj náhledové fotografie k článku: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko

Související články

Další články