Pavel Liška slaví 48. S Vilhelmovou byli partneři, ve vztahu s Polákovou to mělo zaskřípat

Pavel Liška je český divadelní a filmový herec. Vystudoval JAMU v Brně. Účinkoval v brněnském HaDivadle i v Národním divadle.
Zdroj: Profimedia
Pavel Liška je český divadelní a filmový herec. Vystudoval JAMU v Brně. Účinkoval v brněnském HaDivadle i v Národním divadle. Liberecký rodák, divadelní, filmový a televizní herec, absolvent brněnské JAMU.+ 5 fotek+ 6 fotek

Pavel Liška je český divadelní a filmový herec, který zazářil v mnoha komediích. Jeho specifický vzhled, mluva i humor ho předurčují k rolím podivínů, mentálně zaostalých chlapců či vtipálků. Vystudoval JAMU v Brně a účinkoval v brněnském HaDivadle. ale i v Národním divadle.

Petra Járková
Petra Járková 29. 01. 2020 07:00

Všichni vědí, že spolu Pavel Liška a Táňa Vilhelmová často hrají ve filmech, ne každý ale ví, že byli dokonce partneři. Dohromady se dali při natáčení snímku Návrat idiota před 20 lety. Vztah jim vydržel rok.

Následná manželství

Po rozchodu však zůstali vždy dobrými přáteli. Oba si našli jiné partnery a vstoupili s nimi do manželství. Pavel Liška s Kristýnou Bokovou, Táňa Vilhelmová s Pavlem Čechákem. Jejich pracovní cesty však zůstaly stále propojené.

Společné role

Společně se objevili ve snímcích Divoké včely, Štěstí nebo Špunti na vodě. Naposledy si spolu zahráli ve vánoční pohádce Kouzelník Žito. Nutno podotknout, že tvoří naprosto sehranou dvojici a jejich přátelství je na výkonech znát.

Poslední oficiální vztah

Po Kristýně Bokové se Liška zakoukal do další umělkyně - Báry Poláková, se kterou má dvě dcery. Ale ani tam není soužití zalité sluncem a už od loňského roku se proslýchá, že pár má problémy. Ty prý odstartovala dlouhá dovolená, kterou herec strávil s kolegou Janem Révaiem, zatímco se Bára musela sama starat o obě děti a do toho pracovat. Pavel Liška je určitě jedním z nejtalentovanějších herců své doby.

Proč hraje cvoky

"Ono se říká, že režiséři mají škatulky a podle nich herce zařazují. Možná je to pravda, nevím, ale je fakt, že často hraju buď úplné cvoky, nebo jen poloviční. Ale nestěžuju si, jsou opravdoví, vycházejí ze života. Nakonec, kdo z nás o sobě může říct, že je na sto procent normální? Asi nikdo, každý máme své mouchy," prozradil pro časopis Sedmička.

NA FOTKY HERCE PAVLA LIŠKY A JEHO OSUDOVÝCH ŽEN SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články