Česká Miss Jitka Nováčková slaví 28. narozeniny: Žije s fotbalistou v Dánsku, naučila se nezouvat a nemá v bytě záclony

Jitka Nováčková je česká modelka a vítězka soutěže Česká Miss 2011.
Zdroj: Instagram/Jitka Nováčková
Jitka Nováčková je česká modelka a vítězka soutěže Česká Miss 2011.V roce 2020 je moderátorkou na Mall TV v pořadu Mall Boxing.V době svého vítězství v České Miss byla studentkou gymnázia Jírovcova v Českých Budějovicích, kde v květnu a červnu 2011 úspěšně odmaturovala. V červenci 2011 absolvovala filmový kurz na New York Film Academy, což bylo součástí výhry v České Miss.+ 4 fotky+ 5 fotek

Vítězka České Miss 2011 Jitka Nováčková nevsadila jen na pěknou tvářičku a přehlídková mola, ale vzhlédla se v síle sociálních sítí. Dnes patří k našim nejúspěšnějším influencerkám, které si díky reklamám vydělávají pěkný balík peněz.

Petra Járková
Petra Járková 28. 04. 2020 08:00

Bývalá královna krásy Jitka Nováčková se kromě sociálních sítí dostala do povědomí lidí především díky moderování pořadu Mall Boxing, kde se střídala s kolegyněmi Natálií Kotkovou a Agátou Prachařovou.

Studentský život

Jitka pochází z Českých Budějovic, kde absolvovala gymnázium a roku 2011 odmaturovala. Po vítězství v České Miss odcestovala do New Yorku, kde studovala na New York Film Academy. Po návratu nastoupila na Fakultu biomedicínského inženýrství ČVUT - obor optika a optometrie.

Modelingové začátky

K modelingu přičichla už v devíti letech, kdy ji rodiče přihlásili do školy modelek. Od čtrnácti si modelingem přivydělávala ke studiu. První velkou zakázkou bylo focení katalogu pro firmu NordBlanc.

Česká Miss

V roce 2009 se přihlásila do soutěže Elite Model Look Czech Republic a dostala se až do semifinále. Úspěch jí natolik učaroval, že se rozhodla zkusit štěstí v České Miss, kterou vyhrála v březnu roku 2011. Zajímavostí je, že ji nevolila odborná porota, ale vybrali si ji sami diváci pomocí hlasování. Po výhře reprezentovala naši zem na finále Miss Universe 2011, kde ale nikoho neoslnila a nedostala se ani do užšího výběru, na rozdíl od jiných krásek, které Čechy v zahraničních soutěžích reprezentovaly.

Život v Dánsku

Před dvěma lety začala modelka randit s dánským fotbalistou Timem Sparvem, kvůli kterému se před nedávnem rozhodla pro životní změnu. Odstěhovala se za ním do Dánska. Tam si prozatím zvyká a na svém Instagramu ukazuje rozdíly mezi životem v Česku a v Dánsku. Mezi ty nejdůležitější řadí to, že se doma nezouvají, na což si dlouho nemohla zvyknout a že u nich neexistují záclony, závěsy ani žaluzie. Všichni si tedy vidí do domů a nikdo to neřeší.

NA JITKU NOVÁČKOVOU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články