7 celebrit, které mají problém s hygienou. Do některých byste to vážně neřekli

7 celebrit, které mají problém s hygienou. Do některých byste to vážně neřekli
Zdroj: Wikimedia Commons/David Shankbone, CC BY 3.0/Greg2600, CC BY-SA 2.0/Andrea Raffin, CC BY-SA 3.0/koláž Lifee
Když budete stát u Gwyneth Paltrow, dejte si raději na nos kolíček. Velmi se potí a nepoužívá deodorant.Julia Roberts šetří vodou. Nesprchuje se i několik dní. Cameron Diaz odmítá přípravky proti pocení. Prý jsou velmi škodlivé. Megan Fox prý po sobě zapomíná splachovat. Upozornili ji na to i její přátelé.+ 3 fotky+ 4 fotky

Gwyneth Paltrow, Mel Gibson, Julia Roberts a Robert Pattinson mají společnou jednu věc. Provází je pověst lidí s výrazným tělesným zápachem a nemytými vlasy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 29. 06. 2021 14:00

Někteří slavní mají, co se týče hygieny, věru podivné návyky. Nejčastější jde o tělesný zápach, s tím mají problémy muži i ženy. Pak jsou zde ale i takové „libůstky” jako nesplachování toalety či přehnané šetření vodou, které je maskováno za snahu žít ekologicky...

Gwyneth Paltrow prý smrdí

U hollywoodské hvězdy Gwyneth Paltrow bychom prý raději neměli dýchat. Když se v roce 2013 ukázala na benefici Met Gala, linul se z ní velmi silný odér potu. Údajně za to mohlo příliš silné osvětlení. „Chudák Gwyneth, vypadala dokonale, ale vše zkazil její štiplavý zápach,” prozradil deníku National Enquirer nejmenovaný zdroj. O něco později se vyjádřil i jeden z hereččiných známých, který řekl: „Gwyneth odmítá používat deodoranty na bází hliníku. Nechce mít rakovinu prsu. To neznamená, že nevyzkouší něco jiného. Raději ale bude páchnout, než aby voněla a byla mrtvá.”

S deodoranty má potíž i Julia Roberts. A také s mýdlem. Bez sprchy prý vydrží i několik dní. „Je to totální hippie. Šetří vodou. Kašle i na mytí vlasů. I jim se věnuje spíše sporadicky. Tvrdí, že je má vysušené. No mně pak spíše připadaly zatuchlé,” tvrdí její bývalý bodyguard.

Cameron Diaz zase jednoduše nevěří v přípravky proti pocení.Jsou opravdu špatné,” řekla pro E! News. „Nepoužívám je již dvacet let. Stačí si jenom holit, nebo zastřihávat ochlupení v podpaží. To ono způsobuje onen zápach. Když je pryč, zmizí i nepříjemný odér.” Kéž by tomu tak bylo...

Vlasy Roberta Pattinsona

Megan Fox zase zapomíná za sebou splachovat. Pro Hollywood.com přiznala, že jí to už vytýkali i přátelé. „Řekli mi: ‘Megan, nechala jsi tam toho pěknou hromadu, a přitom jsi to nespláchla’”. Tak snad se alespoň trochu zastyděla a polepšila se.

Hvězda Stmívání Robert Pattinson sice vypadá na první pohled jako model, když se ho ale novináři ptali na to, zda je pravda, že si šest týdnů nemyl vlasy, odpověděl: „Asi. Nevím. Jaký to má vůbec smysl? Když vám je jedno, zda jsou vaše vlasy čisté, nebo špinavé, proč si je mýt? Je to jako s mým bytem. Mám ho na spaní, a ne na uklízení. Vlasy mám zase proto, abych je měl na hlavě, a je opravdu jedno, v jakém stavu jsou.” 

Mel Gibson prý páchne nejvíc

O tom, jaká je v soukromí zpěvačka Britney Spears, se v roce 2011 rozpovídal její bývalý bodyguard Fernando Flores. „Spears měla hned několik zlozvyků. Kouřila jednu za druhou, takže byla neustále cítit kouřem. Také se dloubala se v nose. Několik dní se nekoupala, nečistila si zuby, a dokonce chodila bez bot a ponožek,” uvedl pro web Mirror. Tato tvrzení samozřejmě zpěvaččin tým ihned popřel, nicméně v minulosti byla pořízena fotografie Britney na benzínce, kde byla taktéž naboso.

A vítězem je... Mel Gibson! Podle stylistů celebrit je „nejhorší páchnoucí celebritou na světě.” Line se z něj prý opravdu nepříjemný zápach potu a cigaret.

Zdroje informací:

Nickiswift.com: Stars With The Worst Personal Hygiene

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články