Módní policie z volebních štábů: Elegantní šátek Pavlové, Barbie halenka Babišové i tenisky Nerudové

Módní policie z volebních štábů: Elegantní šátek Pavlové, Barbie halenka Babišové i tenisky Nerudové
Zdroj: Renata Bušková/Herminapress/Koláž Lifee
Generál Petr Pavel přišel do volebního štábu za doprovodu své manželky Evy. Ta oblékla zářivě červený kabát. Pod ním měla elegantní outfit doplněný saténovým šátkem. Ten si během začátku první tiskové konference odložila. Barevně ovšem ladil s jejím outfitem. Jednoduchý model doladila Pavlová lodičkami na nízkém podpatku. + 8 fotek+ 9 fotek

Mezi kandidáty na prezidenta byla pouze jedna žena, Danuše Nerudová. Na její styl jsme se už podívali zblízka a víme, že po celou dobu byla nejvěrnější modré barvě. Při sčítání hlasů prvního kola jsme nahlédli do štábů všech tří favoritů voleb a na outfity manželek Petra Pavla i Andreje Babiše. Co možné první dámy a jediná ženská kandidátka oblékly?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 14. 01. 2023 18:32

Do druhého kola prezidentských voleb postoupil Andrej Babiš a Petr Pavel. Jejich manželky tak aspirují na pozici první dámy, a tak není od věci, podívat se na jejich módní styl.

Francouzský šarm Evy Pavlové

Do volebního štábu generála Petra Pavla, který postoupil do druhého kola prezidentských voleb, dorazila po jeho boku i manželka Eva. Paní Pavlová vstupovala do budovy v červeném kabátu, pod kterým skrývala outfit, dalo by se říct, ve francouzském stylu. Nechyběl totiž hedvábný šátek, bez kterého Francouzky nedají ani ránu.

Eva Pavlová oblékla jednoduché černé kalhoty a světle modrou košili ozdobila hedvábným šátkem. Jak se můžete podívat v galerii, celý outfit podtrhla černými lodičkami na nižším podpatku. Její oblečení působilo díky šátku velice sofistikovaně, i když by jistě prospělo zvolit lichotivější střih košile.

Barbie halenka Moniky Babišové

Ze všech tří dam je oblékání Moniky Babišové určitě nejnápadnější. Nebojí se totiž výrazných barev i okázalejších doplňků. Do volebního štábu svého manžela Andreje Babiše, který také postoupil do druhého kola volby na prezidenta, přijela ve výrazně růžové halence v aktuálně trendy Barbie stylu. Kapku růžové obsahoval i její make-up, respektive rty, které byly tlumenější vzhledem k tmavému kouřovému líčení očí. 

Monika Babišová je vždy sladěná do detailu, takže zůstala u jednoho výrazného prvku, kterým byla halenka, kterou doplnila černými kalhotami a lodičkami na jehlových podpatcích.

Danuše Nerudová volila neutrální tóny

Ač jsme byli během prezidentské kampaně zvyklí, že se bývalá rektorka Mendelovy univerzity v Brně nejčastěji obléká do modré barvy, na sčítání hlasů od ní odstoupila. Do svého volebního štábu vstoupila v kabátě krémové barvy a podobnou měla i její široká sukně. K té oblékla bílou košili.

Barvy jejího outfitu evokují nevinnost, čistotu a také nové začátky. Na bílou barvu lidé většinou reagují pozitivně a v kombinaci s béžovými odstíny působí optimisticky. Oblečení doplnila Danuše teniskami, o kterých mluvila i v rozhovoru pro Lifee: "Já jsem člověk, který strašně rád nosí tenisky a velmi často ty tenisky nosí i k šatům. A vím, že když jsem se začala objevovat na sociálních sítích a měla jsem šaty a k tomu bílé tenisky, tak se to rázem stalo obrovským hitem mezi mými podporovateli. Hodně tíhnu k teniskám, ale jinak jsou nezbytnou součástí mého šatníku šaty do přírody, volnočasové kousky. Ráda trávím maximum volného času v přírodě, ať už v lese, nebo u rybníka na rybách."

Jaký styl se vám líbí nejvíce? Podívejte se do galerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články