Boty na platformě zase frčí: Jenna Ortega alias Wednesday se svou malou výškou nosí i 15,5 cm podpatky

Boty na platformě jsou velmi trendy.
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Herečka Jenna Ortega díky platformě a podpatkům povyrostla o 15,5 cm. 15,5 cm vysoké podpatky a 6 cm vysokou platformu mají lodičky Valentino, které obouvá například Jenna Ortega. 980 eurLodičky na platformě Steve Madden, 2 500 Kč
Kotníkové boty 'GRANDSTEP'. Aldo, 1 187 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

S přeplněným botníkem se potýká skoro každá žena. Přesto do něj vždy rády něco přidáme. Co to bude letos, je už teď nasnadě. Obchody ve velkém prezentují boty na platformě. Na ně si ovšem budete muset vyčlenit více místa, neboť jejich mohutná podrážka ho bude vyžadovat.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 26. 01. 2023 08:00

V botách se silnou podrážkou si můžete připadat trochu jako slon, ale mají opravdu něco do sebe. Možná si vzpomenete na panenky My Scene, které kromě objemné hlavy, která byla tak třikrát větší než zbytek těla, měly na sobě právě i mohutné boty na platformě. Na drobné nožky to z nějakého nepochopitelného důvodu sedlo jako ulité a nás to může v jistém smyslu inspirovat. Kdo by totiž nechtěl vypadat alespoň trochu jako Barbie? Velké boty jsou stylové a platforma nás navíc dobře ochrání před zimou. Výběr je opravdu široký a bezpochyby si najdete to pravé na míru vašim potřebám.

Boty na platformě vám doplní chybějící centimetry

Silná platforma a podpatek mají i jiné výhody, než jen ochranu před chladem. Pokud jste menšího vzrůstu a vždy jste toužily po nějakém tom centimetru navíc, lodičky či kozačky vám ho dopřejí. Příklad si můžete vzít třeba z herečky Jenny Ortegy, která měří pouhý 1,55 metru a svůj nízký vzrůst dohání neskutečně vysokými podpatky.

Platforma a podpatek bot Valentino, které obula na pařížském týdnu módy, měřila 6 cm a podpatek 15,5 cm. Boty na platformě má na sobě i v každém dílu seriálu Wednesday, kde byste si díky nim její reálné výšky ani nevšimli. Velmi podobně je na tom i zpěvačka Lady Gaga, kterou její extravagantní výběr oblečení a vysokých bot proslavil i tam, kde její písně nikdo neslyšel. Toto efektivní maskování nízké postavy můžete zkusit i vy.

Pro odpůrkyně podpatků jsou tu tenisky na platformě

Možná nejste fanouškem podpatků a nejradši si vyrazíte v teniskách, které byste nejraději nosila celý rok. Sportovní obuv je vaší vášní a ani v nejmenším si nedokážete představit, jak chodíte v lodičkách. I na vás prodejci mysleli. Ne, že by vás znali osobně, ale dokáží se vžít do kůže všech potencionálních zákazníků.

Tenisky, které se dají hravě kombinovat i s méně sportovním kabátem, najdete i ve variantě s vysokou podrážkou. Přesně takové můžete nosit na podzim či v zimě. Budete v nich v teple, a navíc ve svém živlu. Krásné tenisky nabízejí například značky Buffalo nebo Puma. Oba zajímavé modely najdete v galerii.

Značka Converse představuje obuv s bytelnou podrážkou

Atraktivní zimní kolekci představila značka Converse. Boty s extra bytelnou gumovou podrážkou a výrazným koženým logem, které jsou na první pohled ideální pro zimní dobrodružství. Kožená i textilní verze jsou voděodolné a mají vnitřní flísovou vrstvu pro teplo a pohodlí. Tvar podrážky naznačuje, že jde o řadu Chuck Taylor All Star Lugged 2.0. Na malou ukázku se můžete podívat ve fotogalerii.

Nebojte se zkoušet nové věci. Pamatujte, že každý zakoupený kousek, se kterým nakonec nebudete spokojena, můžete vrátit a je úplně jedno, zda ho koupíte v kamenné prodejně, nebo na internetu. Pokud jste ještě nikdy boty na platformě nenosila, možná přichází ten pravý okamžik je vyzkoušet. Směle do toho a pokud zjistíte, že to skutečně není nic pro vás, bez problémů je můžete vrátit. To je výhoda moderního nakupování.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články