Pravidla zimního párování čepic: Klasickému kabátu sluší klobouk, kožíšku bucket hat

úvodní foto
Zdroj: Freepik, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Jste-li příznivkyně sportovní módy a máte ráda především prošívané bundy či kabáty, doplňte svůj styl baseballovou čepicí. Omladí vás to a navíc, pokud zrovna máte svůj „bad hair day“, nikdo nic nepozná. Tato kombinace je nadčasová, mladistvá a hodí se do přírody i do města na veškeré vyřizování pochůzek i na nákupy. New Era, snowboardel.cz, 419 KčČervený prošívaný kabát zahřeje a díky výrazné barvě vás nikdo nepřehlédne. Vypasovaná fazóna nepřidává objem. Dewberry, bezvasport.cz, 1799 KčBaví vás prošívané vesty, zimní parky s kapucí a kožíškem a dlouhé procházky přírodou? Pořiďte si vlněného nebo flísového kulicha, třeba i s nějakým zajímavým potiskem, který bude barevně ladit s vaší bundou. Může být s bambulí i bez, s ní budete působit ležérně a roztomile. Art of Polo, bezvasport.cz, 439 KčVyteplená parka Roxy s kožíškem vám udělá skvělou službu v přírodě i ve městě. Megastreet.cz, 2942 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Prosinec je tu, s ním nízké teploty a čas, kdy kromě teplých bund a kabátů bereme do ruky i čepice a rukavice. Představíme vám nejkrásnější úlovky z aktuální nabídky pokrývek hlavy a poradíme, který typ bude nejlépe ladit s vaším kabátem.

Radka Franc
Radka Franc 04. 12. 2022 09:00

Věděla jste, že když si v zimě nenasadíte teplou čepici, ztrácí vaše tělo ohromné množství tepla, které musí pracně vyrábět? Šetřete energii i své tělo a vyrazte v mrazivých dnech do ulic v cool outfitech a slušivých čepicích.

Sporty Spice s baseballovou čepicí

Jste-li příznivkyně sportovní módy a máte ráda především prošívané bundy či kabáty, doplňte svůj styl baseballovou čepicí. Omladí vás to, a navíc, pokud zrovna máte svůj „bad hair day“, nikdo nic nepozná. Tato kombinace je nadčasová, mladistvá a hodí se do přírody i do města na veškeré vyřizování pochůzek i nákupy.

Volnočasová v kulichu

Baví vás prošívané vesty, zimní parky s kapucí a kožíškem a dlouhé procházky přírodou? Pořiďte si vlněného nebo flísového kulicha, třeba i s nějakým zajímavým potiskem, který bude barevně ladit s vaší bundou. Může být s bambulí i bez, s ní budete působit ležérně a roztomile.

Lady style s kloboukem

Pokud vlastníte vlněný kabát klasického střihu v béžové, šedé, či černé variantě, kupte si k němu osvědčený plstěný klobouk typu fedora. Tento styl je maximálně elegantní a nadčasový a bohužel není v našich ulicích vidět tak často, jak by si zasloužil. V tomto stylingu se objevují prvky pánské módy, které ale na ženském těle a hlavě vyznívají zatraceně přitažlivě.

Luxusní diva v kožešinové čapce

Milujete-li kožichy, právě začíná vaše sezóna. Dnes už tolik nerozhoduje, je-li pravý, či umělý, protože umělé kožíšky vyrábějí i ty nejprestižnější značky, jsou nádherné a často na první pohled nepoznáte, že jde o syntetiku. Ke kožichům volte kožešinovou čepici, tím podpoříte tento okázalý vzhled. Dobrou službu ale udělá i hrubě pletená oversize čepice, nebo zimní varianta bucket hat.

Jako Francouzka s baretem

Baret, signifikantní plochá čepice, kterou si každý na první dobrou spojí s mekkou módy Francií. Jak ho nosit, aby váš styling nepůsobil jako parodie na kostým mima? Pořiďte si baret z nečekaného materiálu, třeba z lakované kůže, a k němu oblékněte oversize kabát. A pokud vás baví retro styl, pak vlněný baret doplňte krátkým flaušovým kabátkem a skládanou maxi sukní.

Odvážně nekonformní v beranici

Možná si říkáte, že pro tuto čepici, která původně sloužila mužům, již se vydávali do divočiny na lov zvěře, nenajdete uplatnění. Byla by to škoda, protože módní stylisté na ni nedají dopustit. Pořiďte si ušanku v bílé nebo černé barvě a můžete ji nosit prakticky ke všemu. Ať je váš styl ležérní, klasický, rockový, punkový nebo elegantní, dodá mu charakter.

Naše fotogalerie nabízí přehled nejhezčích zimních čepic a vhodných kabátů pro párování. Letošní zimu si užijeme, pojďte se inspirovat!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články