Pánské bundy pro letošní podzim: V kurzu budou džínové s kožešinou i barevné baseballové

Pánské bundy pro letošní podzim: V kurzu budou džínové s kožešinou i barevné baseballové
Zdroj: Se souhlasem Stylovej, koláž Lifee
Bílo-modrá pánská denimová bunda. Desigual, 5599 KčBunda křivák s páskem. RESERVED, 1599 KčŠedý bomber s kožešinovým límcem. Stylovej, 1399 KčBaseballová bunda z vlněné směsi. H&M, 2499 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

S kožešinovým lemováním, z kůže, prošívané či oversized. Tyto pánské bundy budou dominovat podzimu 2022. Do módy se také vrací trend, který tu už léta nebyl a potěší zejména mladší generaci.

Dana Klementová
Dana Klementová 09. 09. 2022 08:00

Najít hezkou podzimní bundu, která by byla zároveň praktická a funkční, je někdy složité. Přinášíme vám proto inspiraci na trendy pánské bundy pro podzim 2022, které vám v šatníku jistojistě vydrží i další sezony.

Trendy podzimní bundy pro muže

Hitem roku 2022 jsou kožené kousky a to platí i pro pánské svršky. Nestárnoucí černý kožený křivák bude dominantou letošního podzimu. Stejně tak budou velmi oblíbené i džínové bundy s kožešinovým lemováním límců či rukávů

Oproti předchozím rokům se prosadily také takzvané letterman jackets, neboli baseballové bundy všech barev a provedení. Pravdou však je, že se jedná o trend spíše pro mladší generaci. 

V neposlední řadě si na své přijdou i milovníci velkých prošívaných bund, ve kterých vám nebude zima ani během chladnějších podzimních dnů. Hitem budou zejména ty v oversized střihu

Nestárnoucí klasika v podobě černé a hnědé

Co se barev týče, zde nelze očekávat nic netradičního. Nosit se totiž budou, stejně jako předchozí roky, zejména černé, hnědé, šedé nebo zelené odstíny. Zkrátka neutrální barvy, které neurazí žádného muže. 

Inspiraci na podzimní bundy z českých e-shopů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Některé kousky skutečně stojí za to.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články