30 trendy dámských letních klobouků, ze kterých si vybere každá žena. Je libo bucket hat, nebo slamák?

30 trendy klobouků na léto 2022: Hitem bude bucket hat, slaměné klobouky a kovbojský styl
Zdroj: Freepik
Letní kovbojský klobouk. TWINSET, 1767 KčLetní žlutý klobouk. GUESS, 966 KčSlaměný klobouk s mašlí. ACCCESSORIES, eObuv, 339 KčLuxusní rybářský klobouk. GUESS, 1366 Kč+ 26 fotek+ 27 fotek

Elegantní, praktické a stylové. Takové jsou letní klobouky, které by neměly chybět v šatníku žádné ženy. Jaké se během léta 2022 nejvíce nosí? Nechte se inspirovat naší rozsáhlou fotogalerií.

Dana Klementová
Dana Klementová 11. 07. 2022 09:00

Nejen, že vás skvěle ochrání před ostrými slunečními paprsky, ale také dodají šmrnc každému outfitu a příjemně ho dotvoří. Dámy, jestliže zatím žádný klobouk nemáte, z letošní nabídky si jistě vyberete. 

Bucket hat neboli rybářský klobouk

Největším hitem letošního léta jsou bezpochyby bucket hat, tedy takzvané rybářské klobouky, které nosí nejen teenageři, ale také ženy, jež se nebojí být vidět. Rybářský klobouk si navíc můžete pořídit hned v několika provedeních. Kromě klasického bavlněného můžete vsadit na ten z froté či šusťákoviny. 

Slaměné klobouky a klobouky v kovbojském stylu

Dále zůstávají trendy slaměné klobouky. Ty z módy nevyjdou zřejmě nikdy. Nejoblíbenější jsou ty větších rozměrů, které působí skutečně smyslně. 

Opomenout nesmíme ani letní klobouky v kovbojském stylu. Právě ty totiž nejvíce unosíte nejen během letní dovolené, ale i na letních hudebních festivalech, pro které je tento módní styl ikonický. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Inspirace na letní klobouky 2022

Jestliže hledáte inspiraci na trendy klobouky na léto 2022, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čeká hned 30 originálních kousků, ze kterých si jistě vyberete i vy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články