Jaké brýle milují slavné české krásky? Inspirujte se Petrou Svobodou, Simonou Kijonkovou a dalšími

Sluneční brýle podle českých celebrit: Jaké si oblíbily pro léto 2022?
Zdroj: Se souhlasem Martiny Pipkové Loudové, Alensa.cz a Agáty Hanychové/Koláž Lifee.cz
Půvabná Bára Mottlová vyrazila do Benátek ve výrazných kulatých slunečních brýlích značky Fendi.Mladá influencerka Týnuš Třešničková je pro mnoho dívek i žen módní ikonou, a tak není divu, že ať si na sebe vezme cokoliv, vždy jí to sluší. Stejně tak je tomu s jejími slunečními brýlemi značky Celine.Krásná a usměvavá moderátorka Petra Svoboda a její velké hranaté sluneční brýle Prada se zlatým zdobením.Mladistvý vzhled by dvojnásobné mamince Sandře Pospíšilové mohlo závidět mnoho mladších žen. Ať si totiž obleče cokoliv, vždy vypadá skvěle. A tak je tomu i v případě těchto slunečních brýlí Tom Ford. + 4 fotky+ 5 fotek

Extravagantní, hranaté, kulaté či barevné. Všechny tyto sluneční brýle budou letošní léto trendy. Na jaké modely vsází české celebrity a jakou značku slunečních brýlí nosí nejraději?

Dana Klementová
Dana Klementová 01. 07. 2022 14:30

Jestliže máte, stejně jako české celebrity, v oblibě nápadné sluneční brýle, které jen tak někdo nepřehlédne, letošní léto vám přeje. Obzvlášť in jsou totiž výrazné hranaté tvary a masivní obruby.

Letošku dominují hranaté tvary a cat eye

Co se týče konkrétních trendů v oblasti slunečních brýlí, fantazii se letos v létě meze nekladou. Kromě hranatých a cat eye tvarů, které byly hitem již předešlé sezóny, se letos vracejí oválné a bezrámečkové brýle. Jde-li o materiály, jsou opět v kurzu tenké kovové rámečky i masivní plastové obruby

Trendy barevná skla

Největším hitem léta 2022 jsou především barevná skla, která v kombinaci s odrážejícími se slunečními paprsky vypadají naprosto senzačně. A i když může být pro mnoho žen tento trend až příliš výstřední, rozhodně se nebojte dát těmto brýlím alespoň šanci. Vypadají totiž skvěle a rozhodně nejsou určené jen pro mladé dívky. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Sluneční brýle českých celebrit

A kde jinde hledat inspiraci na trendy sluneční brýle než u českých celebrit? Ty se pro letošní rok rozhodly vsadit na výraznější modely, které jim skutečně lichotí.

Zatímco herečka Bára Mottlová (35) dává přednost velkým kulatým slunečním brýlím, influencerka a youtuberka Týnuš Třešničková (26) si oblíbila oválné plastové sluneční brýle, zamilovaná Eva Perkausová (28) se na svět nejraději dívá přes sluneční brýle ve tvaru srdíček a Sandra Pospíšilová (36) nedá dopustit na výrazné černé plastové brýle s kovovou hrazdou.

Petra Svoboda (39) či Agáta Hanychová (37) si zase pro letošní léto vybraly velké hranaté sluneční brýle, Dana Morávková (50) kulaté a módní návrhářka Martina Pipková Loudová volí zásadně pilotky. Emma Smetana (34) či úspěšná podnikatelka Simona Kijonková (45) pak mají nejraději světlejší sluneční brýle, ideálně s barevnějšími skly.

Sluneční brýle pro dobrou věc

Simona Kijonková se také rozhodla využít sluneční brýle na dobrou věc. Spojila se s online prodejcem Alensa.cz a prostřednictvím svého nadačního fondu vydraží v rámci prezentace nové kolekce značek MYTH a Impressio několikery obroučky na Aukro.cz. Akce, jež potrvá do 20. července 2022, má za cíl pomoci Elišce, která se každý den musí potýkat s těžkou slabozrakostí, silnou světloplachostí a nystagmem.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články