Móda na křtu knihy Osmanyho Laffity: Bára Mottlová zvolila riskantní outfit, další vzdali hold jaru

Móda na křtu knihy Osmanyho Laffity: Bára Mottlová zvolila riskantní outfit, další vzdali hold jaru
Zdroj: Herminapress
Modelka Andrea Verešová předvedla svoji parádní figuru v černém overalu se zajímavě řešeným topem a nohavicemi do zvonu. Overal doplnila černou koženou kabelkou s řemínkem.Zpěvačka Kate Matl od porodu dcery Karolíny celá září. Osmanyho křest navštívila v jarních barvách a svůj outfit korunovala tyrkysovými sandály.Těhotná houslistka Markéta Muzikářová se také nedržela zpátky a s příchodem jara akci rozzářila výraznými zelenými šaty, pod kterými se jí rýsovalo rostoucí těhotenské bříško.Herečka Hana Gregorová vsadila na osvědčenou kombinaci černé a bílé. Eleganci jejímu outfitu dodává závěsná bižuterie a výraznější barva rtěnky - kombinace hodná Coco Chanel.+ 7 fotek+ 8 fotek

Křest autobiografie módního návrháře Osmanyho Laffity (56) přilákal velké množství známých tváří. Web Lifee.cz si posvítil na jejich outfity a vyhlásil soutěž o nejbarevnějšího posla jara. Která z přítomných dam zvítězila? Modelka Andrea Verešová, playmate Bára Mottlová, těhotná houslistka Markéta Muzikářová nebo zpěvačka Kate Matl?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 05. 2022 12:00

Jaro 2022 si žádá pestrou škálu barev - od zelené přes červenou až po tyrkysově modrou. Křest autobiografie módního návrháře Osmanyho Laffity byl proto skvělou příležitostí, jak světu předvést nefalšovanou vichřici barev.

Trendy jara 2022 podle celebrit

Zpěvačka Kate Matl (43), tedy Kateřina Mátlová, se po porodu dcerky Karolíny objevuje ve společnosti výhradě v pestrých outfitech. Ani tentokrát nesáhla po nudné klasice a vynesla romantickou bílou halenku se spadanými rameny, červenou sukni a výrazné tyrkysové boty. Kateřinu proto můžeme bez obav označit za nejlepšího posla letošního máje. Na paty jí ovšem šlapala houslistka Markéta Muzikářová (47), která v zelených šatech předvedla rostoucí těhotenské bříško.

O poznání odvážnější byla při výběru outfitu herečka a playmate Bára Mottlová (35). Ta šokovala kompletem kalhot a saka, pod které oblékla jen spodní prádlo. Volila tak zřejmě proto, že na decentním křtu knihy módního návrháře jí ze strany nápadníků nemohlo hrozit žádné nebezpečí. Svým výstřihem nicméně potrápila i fantazii přítomných dam.

Kateřinu Průšovou týrá Laffita malými botami

Ani modelka Kateřina Průšová (38) se nedržela zpátky a oblékla saténové kalhoty s pořádně divokým potiskem. Jak říká v rozhovoru pro tiskovou agenturu Herminapress, s módním návrhářem Osmanym Laffitou ji pojí přátelství, které trvá už více než dvacet let.

Trošku mě potrápil na přehlídkách, protože u něj modelky nosí extrémně vysoké podpatky. On i ty boty šije a většinou je to číslo třicet osm. No a my, co jsme trošku vyšší, máme i nohy větší," vypráví, jak ji návrhář týrá, „vždycky nekompromisně prohlásí, že když jsem modelka, tak musím něco vydržet. Prý: ,Zmáčkni si prst!'." Dodává, že ačkoli Osmanymu každý rok tvrdí, že jde jeho poslední přehlídku, návrhář ji ujišťuje, že pro něj bude chodit až do důchodu.

Na módní policii z povedeného křtu knihy se podívejte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články