Trendy mokasíny a polobotky pro jaro 2022: Základem je výrazná podrážka a kovové zdobení

Trendy mokasíny a polobotky pro jaro 2022: Základem je výrazná podrážka a kovové zdobení
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Elegantní černé kožené polobotky s kulatou špičkou a jemným zlatým zdobením. Tommy Hilfiger, 3128 KčBéžové kožené mokasínky s ozdobou na špičce. GEOX, 2224 KčHnědé stylové polobotky s bílou podrážkou. CAPRICE, 2181 KčKožené polobotky v béžovém odstínu s výraznou podrážkou. Tamaris, 2199 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Mezi trendy obuv pro jaro 2022 se mimo jiné řadí stylové polobotky a mokasíny. Jaké si pořídit, pokud chcete být skutečně in? Základem je výrazná podrážka a kovové zdobení.

Dana Klementová
Dana Klementová 23. 04. 2022 14:30

Polobotky se nestaly hitem letošního jara a léta jen díky trendy vzhledu, ale především proto, že jsou velmi pohodlné. Navíc lze tento typ obuvi kombinovat s elegantními i méně formálními outfity, a tak ho využijete skutečně ke všemu. 

Trendy polobotky pro jaro a léto 2022

Jaké polobotky si pořídit, pokud chcete být letos na jaře in? Čím výraznější a nápaditější, tím lépe! Rok 2022 je totiž mírné extravaganci nakloněný. 

Za naprostý základ se považují výrazné podrážky a vysoké platformy, které trendují již několik sezón. Obzvláště je pak ocení ženy menšího vzrůstu, neboť pomáhají opticky prodloužit nohy. Ovšem ani s nesmrtelnou klasikou v podobě nízké rovné podrážky nemůžete udělat chybu. 

Dalším velkým trendem v oblasti designu je výrazné kovové zdobeníNejrůznější řetízky jsou letos obecně hitem, tak proč je nezakomponovat i do obuvi? Na jarním slunci se navíc tyto ozdoby budou pěkně blyštit. 

Inspirace na stylové polobotky a mokasíny

Pokud letos na jaře zvažujete nákup polobotek, můžete si prohlédnout naši fotogalerii. Najdete v ní hned deset trendy kousků, s nimiž se nejen v ulicích velkoměsta rozhodně neztratíte. 

Zdroj informací:

Vogue.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články