Zimní boty: Objevte ten pravý pár, který zahřeje a přitom okouzlí

Zimní boty: Objevte ten pravý pár, který zahřeje a přitom okouzlí
Zdroj: Footshop.cz

Při výběru zimních bot bychom měli dbát především na jejich praktičnost a komfort, který nabízí. To však neznamená, že byste se měli vzdát hledání ideálního páru, který vyhoví vašemu stylu. I zimní obuv totiž může být trendy a stane se cennou součástí vašeho botníku.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 12. 2022 08:00

Dr. Martens

Značka Dr. Martens má své příznivce napříč různými skupinami lidí. Jde o elegantní obuv, která skvěle doplní outfit. Díky zajímavému designu boty snadno přizpůsobíte svému stylu. Vybírat přitom můžete z různých variant. Model 1460 je populární klasika, která se hodí nejen na zimu. V nabídce však čekají i zateplené modely, které v zimě oceníte. Vysoká podrážka pak ochrání chodidla před zimou a podrží vás i na sněhu.

Converse

Ikonické Chuck Taylor jsou mezi sneakers klasikou. Ovšem plátěné tenisky nejsou zrovna ideální volba na zimu. Proto značka Converse přišla s dalším modelem – Converse 70 Sherpa. Pokud hledáte ty ideální zimní boty dámské, typická silueta Converse sneakers v teplejším provedení rozhodně zaujme. Je však třeba počítat s tím, že se tyto boty hodí spíše do města. Podrážka nemá výrazný vzorek a není tak zrovna vhodná na náledí.

Timberland

Pokud hledáte opravdu spolehlivou obuv, ve které můžete vyrazit do města i do hor, pak zvolte Timberland. Nejedná se sice o typické sneakers, ovšem styl jim rozhodně nechybí. Navíc jde o velmi kvalitní obuv. Před zimou a vlhkostí vaše nohy ochrání prémiové kožené svršky a nepromokavá konstrukce. Navíc můžete vybírat z různě barevných provedení. Pestrou nabídku najdete na Footshopu – nejen Timberlandy, ale i mnoho dalších zimních modelů.

Spojení komfortu a stylu dělá z těchto modelů perfektní volbu pro zimní období. Vaše nohy budou v teple, přitom můžete být kreativní a vyjádřit svůj styl naplno.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články