Móda z premiéry filmu Ostrov: Plodková zářila v šatech Dior, Gondíková oblékla průsvitný svetřík

Móda z premiéry filmu Ostrov: Plodková zářila v šatech Dior, Gondíková oblékla průsvitný svetřík
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Jiří Langmajer, Adéla Gondíková a její dcera Nela Brousková.Nela Brousková se začíná Adéle čím dál více podobat.Adéla si s dcerou nenechala ujít premiéru filmu Ostrov, kde hraje Jiří Langmajer společně s Janou Plodkovou.Adéla Gondíková po boku Jiřího celá zářila.+ 9 fotek+ 10 fotek

Do kin vstupuje nová komedie režiséra Rudolfa Havlíka Ostrov, do které tentokrát obsadil jen dva herce - Janu Plodkovou a Jiřího Langmajera. Natáčení probíhalo v exotickém Thajsku, ovšem pražskou premiéru si v Lucerně všichni užili. Nechyběli Langmajerova manželka Adéla Gondíková se svou dcerou Nelou, herečka Martina Babišová nebo muzikant Julián Záhorovský. Jak to celebritám slušelo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 02. 2023 09:50

Herečka Jana Plodková, známá vytříbeným módním vkusem, se ve slavnostní večer oblékla jako skutečná filmová hvězda. Zahalila se do černo-zlatých šatů bez ramínek značky Dior, které doplnila černými kotníčkovými botami na podpatku. Natáčení na exotickém ostrově si po boku Jiřího Langmajera užila, přestože to byla jejich vůbec první spolupráce.

Jana Plodková díky Langmajerovi ochutnala Thajsko

„Jirka spolupracoval, doplňoval, byl otevřený improvizaci, byl rovnocenným partnerem, na kterého se dalo spolehnout. A mimo pracovní stránku byl i skvělým průvodcem. Byla jsem v Thajsku poprvé, on s Adélkou už několikrát. Co se týkalo jídla, díky němu jsem ochutnala ty největší delikatesy," pochvaluje si Jana Plodková v oficiálních materiálech filmu.

Za největší zážitek považuje koupání ve vodě se slonem„Nezkoumala jsem předem, na jaká zvířata si dát pozor, abych si zbytečně nevytvořila strach. Ano, setkání s jedovatou housenkou zamávalo s celým štábem, naštěstí vše dobře dopadlo," směje se herečka.

Langmajera doprovodily na premiéru manželka a její dcera

„Užili jsme si to a moc, místo čekání v karavanu na další klapku jsme se chodili vycachtat do moře a to nejen my, ale celý štáb. To jsou chvíle, které v Čechách při natáčení nezažijete. A všelijaká havěť k Thajsku zkrátka patří a musím říct, že v tomto ohledu byly naše dámy velmi statečné," skládá poklonu Jiří Langmajer, který na pražskou premiéru v kině Lucerna vyvedl manželku Adélu Gondíkovou. Štíhlá herečka oblékla elegantní dlouhou sukni a upnutý svetřík, skrz který prosvítalo světlé tílko. Eleganci podtrhla stříbrným páskem.

A pyšná na nevlastního tátu určitě byla také Adélina půvabná dcera Nela Brousková, která Langmajerovy filmy sleduje s velkým zalíbením. Ostatně, potkali jsme ji už na premiéře předchozího snímku režiséra Rudolfa Havlíka Po čem muži touží 2.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články