Adéla Gondíková o soužití s Jiřím Langmajerem: Psali mi, kam dal oči po všech těch krásných milenkách

Adéla Gondíková o soužití s Jiřím Langmajerem: Psali mi, kam dal oči po všech těch krásných milenkách
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Herečka Adéla Gondíková tvoří v nové show Můj muž to dokáže moderátorskou dvojici s Ondřejem Urbanem.„Nakonec nás tohle moderování opravdu bavilo. Ta soutěž je především o humoru. Obzvlášť pro ženy," tvrdí Adéla.V pořadu se objevuje také čerstvě zadaná Agáta Hanychová. Jelikož se show natáčela v březnu, Agáta ještě netušila, že bude brzy randit s Jaromírem Soukupem.V soutěži se objevila také herečka Linda Rybová s partnerem Davidem Prachařem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Adéla Gondíková (49) odstartovala v pátek novou zábavnou show Můj muž to dokáže. Vedle pracovních povinností ji ale zaměstnávají i ty rodinné. S manželem Jiřím Langmajerem (56) například pronikají do světa sociálních sítí a herečka také v rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jak moc jejich životy změnil příchod fenky Maybe.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 09. 2022 08:00

Adélu Gondíkovou zarazilo, kolik pozornosti fanoušci věnují nejen jejím sociálním sítím, ale i těm, které provozuje Jiří Langmajer. Tomu přitom ze začátku musela s jejich správou pomáhat Adélina dcera Nela.

Moderátorka navíc přiznává, že dodnes nemá k Instagramu tak dobrý vztah jako Jiří a některá vyjádření followerů ji překvapují. „Jeden pán mi do komentáře napsal: ,Kam dal Langmajer oči po své krásné ženě a všech těch milenkách potom?' Tak jsem mu odpověděla, že to se taky divím," poukazuje Adéla.

Od podzimu vás můžeme vídat v roli moderátorky pořadu Můj muž to dokáže. V čem to pro vás bude nové?

V televizi jsem toho poslední roky moc nemoderovala, ale v rádiu moderuji stále. Nebyla to pro mě žádná velká neznámá, i když byla trošku potíž v tom, že jsme při natáčení museli všechno říkat z hlavy. Když točíte několik dílů po sobě a máte v nich dohromady třeba 80 soutěžících - o každém musíte něco vědět - je potřeba se na to pořádně připravit. Na začátku mám s každým krátké povídání a ne všechny jsem znala osobně.

Takže tréma byla?

S Ondrou (spolumoderátor Ondřej Urban – pozn. red.) jsme se toho trošku obávali, ale nakonec nás moderování opravdu bavilo. Tahle soutěž je především o humoru. Do studia přicházejí známé páry, zatímco my ženy máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Na muže totiž čekají netradiční výzvy a jejich slavné partnerky na své drahé polovičky sází. Ten, jehož žena nasadí nejvyšší laťku, se pokusí splnit úkol, který pro něj bude v tu chvíli překvapením. Ale i chlapi si to užili. Jsou pochopitelně také obdivováni, takže se s případným drobným ponížením snáze vyrovnávají.

Jak jste si sedla s mladším parťákem? Vídali jsme vás dlouhé roky moderovat v tandemu s bratrem.

Ondřej je mladý, ale není nezkušený. Několik let už vysílá v rádiu a to je průprava k nezaplacení. V rádiu musíte pořád něco říkat, i kdyby to byla sebevětší kravina. Takže to, že jsme spolu nikdy dříve nemoderovali, pro nás nebyl problém. Pravda je, že když jsme moderovali s bratrem, byl to on, kdo si musel zapamatovat všechna data, fakta, sponzory a účinkující. To teď bylo na mně, ale ne proto, že by to Ondřej nezvládl. Tahle část moderace, úvodní povídání s účinkujícími, byla zkrátka úkol pro ženu.

V čem vyniká váš muž? Která disciplína by mu podle vás šla, a která naopak vůbec ne?

Jirka by do téhle soutěže myslím v životě nešel, i když řadu úkolů by určitě zvládl. Zvládl by určitě sníst hodně chilli papriček. Má to rád, pálí si úplně všechno. Myslím, že by zvládl i tu překážkovou dráhu na podpatcích, pokud by si nezvrtl nohu. Chůzi v podpatcích díky filmům a divadlu docela zvládá. Asi by ale neuměl zaplést cop malým holčičkám.

Je něco, co byste na svém muži změnila? Jiří Langmajer se například netají tím, že je tak trošku hypochondr a miluje různé doplňky stravy...

Ano, to miluje a kupuje toho strašné množství. Na všechno má něco. A bohužel to kupuje i mně a vyžaduje, abych to konzumovala. Říká, že myslí na moje dobro, abych byla krásná a dlouho mu vydržela. Takže už i já mám svou skříňku, kde toho mám drahně. Třeba vitamíny na vlasy, na zuby. A tuhle mi dal něco, co snad užívají staří lidé.

Jaký je váš vztah k sociálním sítím? Přemýšlíte s manželem, co zveřejňovat, a co už ne? Radíte se spolu v tomto ohledu?

Jirka má k sociálním sítím vřelejší vztah než já. Já tam sleduji účty kamarádů, nějaké zahraniční zpěváky a videa se zvířaty nebo vařením. Ale abych něco sama vymýšlela a dávala to tam, to se mi moc nechce. Neumím to vymyslet, neumím do toho mluvit, navíc jsem většinou neupravená. Takže já tam přidávám většinou fotky z práce, kde jsem nalíčená, nebo Jirku, protože mi přijde vtipný. Jeho sociální sítě nějak záhadně začaly bavit, to bych nečekala, stejně jako bych nečekala, že bude tak milovat naši fenku.

Jaké jsou reakce fanoušků na Instagramu? Odpovídáte jim na zprávy nebo komentáře?

Já s tím moc neumím. Naučili mě tam dávat to srdíčko. Nevím, co to je, ale řekli mi, že se to má dělat. Tak to dělám. Na zprávy většinou zapomenu, že tam jsou, tak to mi někdo občas oživí. A umím přesdílet post, to je bez práce, to mě baví. A teď jsem se teda podívala do zpráv a nějaká paní se mě tam ptá, odkud máme popruh na psa. Tak jsem se šla podívat a napsala jí to. A jeden pán mi do komentáře napsal: ,Kam dal Langmajer oči po své krásné ženě a všech těch milenkách potom?' Tak jsem mu odpověděla, že to se taky divím.

Co říká na vaše sociální sítě vaše dcera? Podporuje vás v tom, nebo má na některé věci jiný názor?

No, neříká nic. Ona je naštěstí introvert, takže nic moc neříká, spíš se nám směje. Jen Jirku občas opravuje, jemně mu naznačí, když tam má chybu v textu. A nepřeje si, abychom ji označovali a dávali ji tam. Nejvtipnější byl začátek Jirkova influencerství, byla u toho, ptal se jí na všechno asi milionkrát. Tak to už pak protáčela oči jako Hurvínek a odcházela.

Jak moc změnila váš život fenka Maybe?

Moc! Nikdy jsem nebyla pejskař, zato dcera Nelinka si psa vždycky přála. Dlouho jsme odolávali, ale pak jsme si vzali to naše telátko. Tedy pětatřicetikilového retrívra. Je s ní sranda a je to podobné, jako bychom měli dítě. Ale ona možná víc než můj život změnila život Jirkovi. Ten s ní má regulérní vztah muže a ženy. Když jí jogurt, dá jednu lžičku sobě a druhou jí. Jemu ani nevadí, když na něj skáče, takže já jí to můžu stokrát odnaučovat. Ona si stejně myslí, že může, protože skáče na páníčka. Samozřejmě ji miluju, ale nemám ráda, když na mě skáče nebo mě olizuje.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články