Mazlíčci slavných: Brodská spí s Konrádem v posteli, Langmajer má hvězdu Instagramu, Havlová vozí Grace tramvají

Mazlíčci slavných: Brodská spí s Konrádem v posteli, Langmajer má hvězdu Instagramu, Havlová vozí Grace tramvají
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Václavu Vydrovi dělali jeho dva psi společnost také na premiéře nové divadelní hry s Janou Paulovou Nikdy není pozdě.Také fenka Berta hlídá svého páníčka Petra Čtvrtníčka na jevišti. Podívat se přišla na hru Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit..?Berta nechyběla ani na tiskové konferenci.Karel Gott rád dával najevo svou lásku k pejskům i veřejně. Sám měl doma fenku zlatého retrívra Stellu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Že jsou Češi národem pejskařů, je známá věc. Málokoho tedy překvapí, že lásce k chlupatým kamarádům propadly také naše známé osobnosti. Pojďte si s námi u příležitosti Mezinárodního dne psů připomenout, jaké hafany chovají Tereza Brodská, Jiří Langmajer s Adélou Gondíkovou nebo Dagmar Havlová. A spí s nimi v posteli?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 08. 2022 12:00

Prvního srpna oznámila herečka Michaela Tomešová, že rodinu opustil kříženec Akord, který zemřel stářím„Akorde… náš nejmilovanější, nejoddanější příteli... Byl jsi první člen naší rodiny a první odcházíš. Teď jsi svobodný. Odešel jsi v našem objetí, v lásce a v naprostém poklidu a smíření. Leť, dušičko naše milovaná, zase se jednou potkáme," napsala herečka dojemný vzkaz. Teď už se rodina Tomešových raduje z nového přírůstku - k druhému voříškovi Mimi přibylo štěňátko Bonnie.

Kdo další nedá na psy dopustit?

Jiří Langmajer miluje Adélu a fenku Maybe

Herecký pár Jiří Langmajer a Adéla Gondíková si pořídil fenku zlatého retrívra Maybe. Ta se zakrátko stala hvězdou Instagramu, kam dvojice co chvíli přidává vtipné střípky ze svého manželského života. Langmajer se například v pořadu 7 pádů Honzy Dědka nechal slyšet, že toužil po dokonalém trávníku, který si také pečlivě hýčkal, dokud mu nedošlo, kolik loužiček v něm Maybe během venčení vypálí, postupně ztrácí ambice jej šlechtit.

Letos s trávníkem trošku polevil, protože se do Maybe hrozně zamiloval, což nikdo nečekal. Všichni říkali: 'Počkej, největší odpůrci psů, co se nejvíc bránili, z něj budou nakonec nejvíc nadšení.' A je to pravda. Navíc ona je fenka, takže oni spolu mají opravdu vztah," nechala se slyšet Adéla Gondíková ve stejném pořadu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Psi Patricie Pagáčové žárlí na dcerku

Herečka Patricie Pagáčová má dva křížence, Jackie a Čolka. Jak prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, situace v domácnosti se trochu změnila poté, co na svět přišla její dcera Bibiana. Pejsci trošku žárlí, protože nejde udržet pozornost pro všechny. Bohužel museli jít trošku na druhou kolej. Jackina, ta starší, to zvládá v pohodě, ta je ráda venku na zahradě. S mladším Čolkem je to podstatně horší," postěžovala si na svého chlupatého kamaráda.

Byl zvyklý spát v posteli a být králem domácnosti. Ale Bibina ho miluje, chce se s ním mazlit a teď se s ním taky dělí o jídlo. Třeba jsme byli na zmrzlině, ona do ní strčila prst a dala mu ochutnat. Je to rozkošné," popisuje herečka, Čolek se s tím trochu pere, protože ji má rád, ale zároveň mu trochu vadí. Myslím, že až bude mít Bibina vlastní postel, bude spát s ní a budou nerozlučná dvojka."

Petr Čtvrtníček a jeho blondýna

Na svoji psí kamarádku, labradorku Bertu, nedá dopustit ani herecký bard Petr Čtvrtníček. Společnost mu dělá dokonce i na jevišti, pokud to situace dovolí. Jak prozradil v rozhovoru pro Lifee.cz, laškovně jí přezdívá blondýna. „Chodí se mnou vždycky, všude a za všech okolností," přiznává Čtvrtníček, kterého jeho blondýna doprovází také na filmové premiéry nebo tiskové konference. Z blesků fotoaparátů a neznámých lidí si pohodářka Berta pranic nedělá.

Václav Vydra má pejsky z útulku

Podobně jsou na tom také psi herce Václava Vydry, bílá Buffinka a černý Bad. Oba si odvedl z útulku a doprovázejí ho do divadel, na televizní rozhovory nebo tiskové konference. „Bad se jmenuje stejně jako moje postava ve hře Nikdy není pozdě Bud Mitchell - ale jinak se píšeme. Moje postava se píše anglicky a pejsek stejně, jak to slyšíte,“ vysvětloval Vydra magazínu Lifee.cz po slavnostní premiéře, kde oba psi nesměli chybět.

Tereza Brodská spí s Konrádem v posteli

Velkou milovnicí psů je také herečka Tereza Brodská, která sociální sítě plní fotkami se svou čivavou Konrádem. Jak sama říká, pejskařka je slabé slovo. „Celé mé srdce patří synovi a manželovi. A pak mám ještě jedno srdce a to patří Konrádovi," tvrdí herečka v rozhovoru pro iDNES. Také Brodská bere svého pejska všude s sebou, ať už to jsou večírky, nebo jiné pracovní aktivity.

Vždycky jsem měla velké psy. Naposledy münsterlandského ohaře. Moji psi byli vždycky perfektně vychovaní a vycvičení. Ohařici jsem odvolala i od srny a podobně. Ale co se týká Konráda, tak Konrád může všechno," směje se Brodská, „spí s námi v posteli. Konrád je Konrád. Je to takový malý pejsek, který v člověku vzbuzuje ochranitelské pudy. Takže já se najednou kvůli Konrádovi chovám nenormálně."

Dagmar Havlová vozí svoji Grace metrem

Bývalá první dáma si potrpí na plemeno boxerů. Když v roce 2012 skonala její boxerka Alma, pořídila si Dagmar Havlová další fenku Grace. Chvíli to přitom vypadalo, že psa už chtít nebude, protože odchod Almy velmi těžce nesla. „Velice dlouho a těžce umírala na rakovinu lymfatických uzlin. A vlastně se to spojilo s mým mužem, tak jsem si říkala, že už pejska moc nechci, protože mám strach z těch odchodů,“ vysvětlovala Havlová televizi Prima.

Přesto jí do života vstoupila fenka Grace a Havlová opět září štěstím. „Moje Grace jezdí za odměnu metrem a tramvají,“ popisovala Blesku, „dělám všechno, aby byla šťastná ona a tím pádem i já.“

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články