Intimní přiznání Václava Vydry: Ve vztazích jsem velmi urputný, moje žena by mohla vyprávět

Intimní přiznání Václava Vydry: Ve vztazích jsem velmi urputný, moje žena by mohla vyprávět
Zdroj: Herminapress
Jana Paulová a Václav Vydra se sešli v nové komedii Nikdy není pozdě. Václav vzal s sebou na premiéru své dva pejsky, bílou Buffinku a černého Bada.Oba hafani pocházejí z útulku a zájem fotografů po premiéře snášeli velmi dobře.Václav Vydra se představil na prknech Divadla Kalich vůbec poprvé, s Janou Paulovou jsou ale sehraná dvojka. Televizní diváci je mohou znát ze série Kameňáků.Hra vypráví o tom, že nikdy není pozdě se znovu zamilovat, třeba i v seniorském věku.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herec Václav Vydra (66) svoji ženu Janu Bouškovou (67) dlouho dobýval, než si získal její srdce. Ačkoli jsou spolužáky z konzervatoře, ano si řekli teprve v roce 2006, a ani začátky jejich vztahu nebyly kdovíjak idylické. Jak herec webu Lifee.cz potvrdil, když jde o dobývání vyvolené ženy, dokáže být velmi urputný. Dnes mají s Janou statek u slapské přehrady, kde konečně našli sami sebe.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 03. 2022 12:00

Oblíbený herecký pár Václav Vydra a Jana Boušková vlastní velké hospodářství v Malčanech u Slapské přehrady. S hercem jsme hovořili v Divadle Kalich bezprostředně po premiéře divadelní hry Nikdy není pozdě, ve které ztvárnil muže, jenž svoji vysněnou ženu dobývá opravdu neodbytně. Proto nás zajímalo, zda je ve vztazích podobně nesmlouvavý.

Václav Vydra o Janu Bouškovou dlouho marně bojoval

„Jsem podobně urputný, ano. To byste se ale musela zeptat mé ženy, ona s tím má bohaté zkušenosti," naráží Vydra na poměrně komplikované začátky jejich vztahu, který byl nejprve všechno, jen ne idylický. Nedávno o tom manželé promluvili v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Václav Vydra uháněl svoji spolužačku Janu Bouškovou od druhého ročníku konzervatoře. „Ke konci druháku jsem si všiml, že tam je ještě nějaká jiná ženská než Dana Fialková," svěřil se herec Dědkovi. Janě tenkrát nosil denně za okno karafiáty nebo ananas. „Víš, já tě mám strašně ráda, ale já tě nemiluju," vyřkla tenkrát Boušková větu, kterou žádný muž nechce slyšet. Nakonec, po všech peripetiích, spolu ale začali žít a vzali se v roce 2006 po krásných 23 letech vztahu.

Práce má Václav Vydra nad hlavu

Dnes spolu manželé pravidelně namlouvají pořad Prostřeno a Václav ke svým pracovním závazkům přidal ještě zmiňovanou roli v komedii Nikdy není pozdě s kolegyní Janou Paulovou. Televizní diváci je mohou znát coby manželský pár z filmu Kameňák. S Janou Paulovou spolupracujeme pětadvacet nebo třicet let. Nikdy jsem ale nedělal hru jen ve dvou lidech. Nemůžu říct, že by se mi po dnešní premiéře ulevilo, protože ta práce nikdy nekončí. Premiéra je jenom pomyslná čára za určitým obdobím. O nějakém odpočinku nemůže být řeč. Přede mnou je také práce na statku, které mám až nad hlavu," přiznává Vydra.

V kolik hodin ráno statkář Vydra vstává?

Ve svém hospodářství nedaleko slapské přehrady se herec stará o několik koní a celý areál, přičemž za prací pravidelně dojíždí do hlavního města. „Funguje se mi normálně. V Praze jsem se narodil a prožil tady polovinu života, takže teď se sem prostě jen vracím," usmívá se Václav.

A v kolik hodin ráno pan statkář vstává, aby všechno stihl? Běžně okolo osmé, já nejsem ranní ptáče. Jsem noční ptáče a vzhledem k tomu, že se málokdy dostanu před půlnocí do postele, tak se snažím - pokud to jde - alespoň těch sedm a půl nebo osm hodin spát," říká herec, kterého během našeho rozhovoru vytrvale šťouchá čumákem jeden z jeho pejsků.

Na premiérový večer totiž Václav Vydra přivedl hned dva mazlíčky - útulkáře: bílou Buffinku a černého Bada. „Bad se jmenuje stejně jako moje postava v Nikdy není pozdě Bud Mitchell, ale jinak se píšeme. Moje postava se píše anglicky a pejsek stejně, jak to slyšíte," vysvětluje Vydra.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články