Adéla Gondíková a Jiří Langmajer: Dovádějí spolu na horách jako zamilovaní puberťáci

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer: Dovádějí spolu na horách jako zamilovaní puberťáci
Zdroj: Herminapress
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková letos tráví dovolenou v Dolomitech.Společnost jim zde dělá jejich nerozlučná parťačka, dvouletá fenka retrívra Maybe.Pauzy mezi výlety do hor prokládá zamilovaný manželský pár pozorováním přírody.Italské výhledy se podle komentáře Jiřího Langmajera nikdy neomrzí.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herecký pár Adéla Gondíková (48) a Jiří Langmajer (56) zásobují fanoušky zkazkami z dovolené v Jižním Tyrolsku. Nechybějí v nich nejen dojemná slova, ale ani legrační vylomeniny, za které by se nemusel stydět žádný puberťák.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 08. 2022 08:00

„Těžký je nemilovat,“ napsal herec emotivní vyznání pod snímkem Adély a jejich pejska, dvouleté fenky retrívra Maybe. „Spolu. Navždy. V dobrém i ve zlém,“ vzkazuje Langmajer po třinácti letech vztahu s populární herečkou. Svatbu měli před třemi lety ve Sportklubu v Kostelci u Křížků.

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková milují pivo

To, co tyhle dva mimo jiné spojuje, je láska k českému pivu. V talkshow 7 pádů Honzy Dědka Jiří Langmajer prozradil, že právě tento faktor hrál v začátcích jejich vztahu klíčovou roli„Chodili jsme za ruku, byli jsme na Hradě," vzpomíná na první rande„Potom jsme zašli do Zavěšenýho kafe, což byla slavná hospoda. Tam jsem poprvé zažil, jak pije moje žena. Tak jsem neviděl pít žádnou ženskou. Oba jsme byli citově rozjitření," směje se herec, „mohl jsem na ní oči nechat."

Jiří Langmajer si ze sebe umí udělat legraci

Teď si zamilovaná dvojice užívá dovolenou v Jižním Tyrolsku, kde prokládá náročné túry zábavnými chvilkami oddechu s fenkou Maybe. Jiří například po jejím vzoru metá kotrmelce ze stráně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Obrovské srdce vysekané do trávy

Radost si prý Jiří a Adéla dělají ve vztahu právě společnými procházkami s Maybe a herec u své manželky nejvíce boduje ryze praktickými dárky, jako jsou nové pneumatiky. Mezi romantická gesta ovšem může patřit také srdce, které Langmajer sekačkou vysekal do trávy. „Bylo obrovské a myslím, že se nad ním každé letadlo pozastavilo," chválí svého muže Adéla.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články