Dcery Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové vyrazily na premiéru: Z holčiček vyrostly okouzlující dámy!

Dcery Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové vyrazily na premiéru: Z holčiček vyrostly okouzlující dámy!
Zdroj: Herminapress
Julie Langmajerová, Tereza Langmajerová a Nela Brousková.Trojlístek dcer slavných rodičů si vyrazil na premiéru nového filmu Po čem muži touží 2.Jiří Langmajer, který hraje ve filmu hlavní roli, může být na své krásné dcery pyšný.Tereza a Julie na archivním snímku s tátou a mámou Kamilou.+ 4 fotky+ 5 fotek

Premiéra filmu Po čem muži touží 2 přilákala do kina také dceru Adély Gondíkové Nelu Brouskovou (17) a dcery Jiřího Langmajera Julii (21) a Terezu (31). Děvčata si na dámskou jízdu vyrazila hezky společně a webu Lifee.cz prozradila, jak probíhaly jejich přípravy na slavnostní večer. Která z nich ztratila šaty, ve kterých plánovala vyrazit?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 04. 2022 14:05

Dámy zářily na slavnostní premiéře nadšením a bylo na nich vidět, že si společenskou akci užívají. Každá z nich je jiná, přesto působily dojmem, že jsou sestry nebo alespoň nejlepší kamarádky.

Dcery Langmajera a Gondíkové vyrazily do kina

„V téhle sestavě jsme ještě nikde nebyly, tak se na nás všichni hned sesypali. Dokonce si myslí, že jsme herečky. Ale to opravdu nejsme," smála se děvčata. Na film se Tereza s Julií vypravily podpořit tatínka a také byly zvědavé, jak se pokračování úspěšné komedie režiséra Rudolfa Havlíka vydařilo. „Zatím jsme viděly jen upoutávky a také to, co dává táta na Instagram. Moc se těšíme a chceme se nechat překvapit," svěřily se webu Lifee.cz.

Aby v tom Tereza s Julií nebyly samy, rozhodla se je na slavnostní premiéru doprovodit dcera Langmajerovy partnerky Adély Gondíkové (48) Nela Brousková. „Chtěla jsem si dnes vzít šaty, ale potom jsem zjistila, že jsem je někde ztratila, tak jsem šla do kalhot," přiznává Nela, jejímž otcem je herec Ondřej Brousek (41).

Dcera Adély Gondíkové měla problém se šaty

Tereza Langmajerová už je maminkou, má tříletého syna Timoteje. Z idolu žen Jiřího Langmajera tak udělala pyšného dědečka. Za možnost vyrazit do společnosti byla moc ráda. „Pojala jsem to dnes velmi vážně, protože jsem opravdu po dlouhé době v kině. Naposledy jsem tam byla snad ještě před koronavirem, takže si to moc užívám," usmívala se spokojeně.

Opravdu jsem se snažila hezky upravit a vzít si na sebe něco pěkného. Mám malého syna, takže většinou chodím v teplákách a podobném volnočasovém oblečení. Hlavně, aby to bylo pohodlné," reagovala na lichotku, jak skvěle jí zelené šaty padnou.

Julie Langmajerová vynesla nový kousek z šatníku

Julie už si s tátou zahrála ve filmu Přes prsty a na společenských akcích se v jeho společnosti ukazuje častěji. „Mám zrovna tyhle šaty nové, takže jsem čekala na příležitost je někam vytáhnout. To jsem celá já - vždycky si něco hezkého pořídím a potom to nemám kam nosit. Mám radost z dnešní premiéry, že se ukážu," zářila sympatická zrzka.

Jak to trojlístku "nevlastních sester" na premiéře slušelo? Nejen to najdete v naší fotogalerii, kde se skrývají i jejich archivní snímky se slavnými rodiči.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články