Erotický horoskop na víkend: Berani budou neodolatelní, Štíři ukáží svou výdrž

Erotický horoskop na víkend: Berani budou neodolatelní, Štíři ukáží svou výdrž
Zdroj: Freepik

Znamení Štíra, které se už nezadržitelně hlásí o pozornost, bude pro některé pořádným oříškem! Podívejte se ale, v kom probudí sexuální energii, kterou patřičně využije v partnerském vztahu, nebo jen při náhodném románku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 10. 2022 06:00

Už za pár dní vstoupí Slunce do obávaného Štíra, který s sebou přináší velmi silnou sexuální energii. Podívejte se, pro koho to tento víkend znamená velké dobrodružství!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Budete krásní, neodolatelní a budete toužit vyzkoušet všechny netradiční polohy. Vaši erotogenní zónou bude tento víkend bříško. Konečně se nebudete stydět za své tělo, přijmete ho takové, jaké je, a užijete si vášnivé milování v domácím prostředí - klidně při světle! Nemáte přece co skrývat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento víkend rozhodně nebudete puritáni! Díky svému protějšku pochopíte, jak jste byli do teď zbytečně opatrní a trpěliví. Rozmazlujte se a klidně si dopřejte nějakou tu chvilku pro sebe. Při samotném sexuálním aktu budete tentokrát velmi tvůrčí, což zaručí vaše i partnerovo uspokojení. Tento víkend budete splněným snem všech!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vyberte si nějaké příjemné a romantické místo. Budete se cítit přitažliví, což vás až překvapí. A ačkoliv se vaše pozornost bude tento víkend fixovat pouze na jednu drahou polovičku, budete mistry milostných výkonů s mimořádnou výdrží. Budete rádi hýčkáni a obdivováni.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články