3 znamení zvěrokruhu, která obecně nemají vztah k pohybu a raději se válí

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která obecně nemají vztah k pohybu a raději se válí
Zdroj: Unsplash

Pohyb, sport a fyzická aktivita vůbec k životu prostě patří. Pohledem horoskopu však existují tři znamení zvěrokruhu, která mají raději pohodičku vleže u televize nebo posezení s přáteli.

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 02. 2023 05:38

Sportovní horoskop prozrazuje, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu se sportem a pohybem. Existují přitom tři znamení zvěrokruhu, která obecně fyzické aktivitě příliš neholdují, byť i mezi nimi se najdou výjimky. Která to jsou?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani obecně nejsou příliš sportovně založení a těžká fyzická aktivita je vysloveně děsí. Nejraději sedí s chipsy u televize a smějí se těm, kteří pravidelně sportují. Pokud někdo nikdy nezačne sportovat, je to právě Beran.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou velcí sportovní fanoušci, ale obecně jen pasivní. Nejraději fandí u televize nebo na stadionu. Milují hokej i fotbal, perfektně těmto sportům teoreticky rozumí. Kdybyste je ale postavili na hřiště, budou úplně mimo.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou obecně jasnými sportovními neznalci. Sport je nebaví a nezajímá. Žádný ani neprovozují a pokud už musí nějakou tu aktivitu vykonat, jdou si zaplavat nebo na delší procházku. Nejraději totiž mají pohodičku s přáteli a klidně stráví celý den v posteli u dobrého filmu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články