Úlovky z výprodejů sportovní módy: Outfit do 1000 Kč jsem sehnala s rezervou, libuje si editorka Lifee.cz

Úlovky z výprodejů sportovní módy: Outfit do 1000 Kč jsem sehnala s rezervou, libuje si editorka Lifee.cz
Zdroj: Se souhlasem Terezy Švandové/koláž Lifee
Do obchodu jsem vyrazila se záměrem pořídit si nějaký pohodlný volnočasový outfit, nejlépe ve sportovním stylu.V Alpine Pro jsem našla svetr se stojáčkem, který se stal základním stavebním kamenem mého outfitu. Vyzkoušela jsem si velikost S a L a nakonec sáhla po menší variantě, L mi vzadu hodně odstávalo. Svetr byl zlevněný z 649 na 399 Kč.Ve Sportisimu jsem strávila v kabince asi nejvíce času. Na výběr byla spousta zlevněných triček od různých sportovních značek v cenových kategoriích od 199 do 299 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Přijde vám 1000 Kč na nákup oblečení málo, nebo tak akorát? V redakci Lifee.cz jsme to hodlali otestovat na vlastní kůži a s touto částkou vyrazili do povánočních výprodejů. Editorka Tereza Švandová nakonec sehnala celkem trendy sportovní outfit v podobě sukně, trička a svetříku.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 04. 01. 2023 14:00

Musím říct, že to byl ze strany vedení redakce odvážný tah poslat mě, módního neandrtálce, ulovit nějaké módní kousky do povánočních výprodejů. Navíc s částkou, za kterou si obvykle koupím tak maximálně džíny. Ale povedlo se. Sama jsem byla mile překvapená, kolik toho jednotlivé řetězce nabízejí a že si v záplavě nejrůznějšího oblečení vybere opravdu každý. I stárnoucí matka dvou dětí s velikostí L a preferencí ležérního sportovního stylu.

Svetr se stojáčkem za 399 Kč

Pro své účely jsem si vybrala nákupní centrum Eden na Praze 10. Kromě toho, že to mám po ruce, tu najdete hned dva obchody se sportovní módou. Tam jsem zamířila nejdřív. V Alpine Pro mě zaujal svetr zlevněný z 649 Kč na 399 Kč. Znáte ten pocit, když vidíte hadřík a řeknete si, že tohle přesně chcete? Tak to se stalo mně.

Značkové tričko za 249 Kč

Nyní už zbývalo jen sehnat ke klíčovému kousku zbytek outfitu. Zamířila jsem tedy do Sportisima ve snaze ulovit nějaké tričko, případně kalhoty. Jenže ouha. V cenové kategorii, kterou jsem potřebovala, zde moc kalhot neměli. Vybrat jsem si ale mohla z poměrně široké škály triček za velice příznivé ceny. Mám ráda barvy, a tak jsem nakonec zvolila sytě růžové tričko značky Lotto zlevněné z 449 Kč na 249 Kč.

Džínová minisukně za 278 Kč

Pak přišla ta chvíle, kdy mě začínal polévat studený pot. Úkol zněl totiž jasně, sehnat k tomu všemu spodek do 352 Kč. Nebudu popisovat, jak jsem se v jednom nejmenovaném řetězci pokoušela nasoukat do výprodejových džín, protože to by slušelo spíše rubrice Komické vsuvky. Nakonec mě zachránil obchod Gate. Zde jsem na štendru až pěkně vzadu našla několik džínových minisukní, které ráda nosím. Zaujaly mě hned dvě v hodnotách 348 a 278 Kč (obě původně 498 Kč), přičemž nakonec zvítězila ta druhá.

Sečteno podtrženo, za 926 Kč jsem sehnala celkem pěkný, pohodlný a kvalitní outfit na jaro, ve kterém se dá stejně snadno běhat za dětmi, jako vyrazit do práce nebo na procházku do města. Nákupem jsem strávila necelé dvě hodiny a musím přiznat, že to bylo o poznaná snazší (a radostnější), než lovit před Vánoci Nurofen sirup.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články