Marieta (37): Přítel mě po celou dobu našeho vztahu obelhával. Kam jezdí na služebky, jsem se dověděla úplnou náhodou

Marieta (37): Přítel mě po celou dobu našeho vztahu obelhával. Kam jezdí na služebky, jsem se dověděla úplnou náhodou
Zdroj: Freepik

Rozchod je vždy velmi bolestnou záležitostí. Marietu stále trápí, ač k němu došlo už před pěti lety. Milana totiž z celého srdce milovala, zatímco on ji sprostě podváděl.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 18. 11. 2021 08:00

Je to již pět let, co jsem zažila nejošklivější rozchod svého života. Byla jsem bezhlavě zamilovaná do muže, se kterým jsem chtěla založit rodinu a strávit zbytek života. Představovala jsem si, jak spolu zestárneme. Je hrozné, jak naivně to po těch letech zní! Kéž bych tenkrát věděla, že se mnou hraje špinavou hru.

Zamilovala jsem se až po uši

Milana jsem potkala, když mi bylo čerstvých třicet, byl jen o dva roky starší a já se do něj ihned zamilovala. Byl ke mně neuvěřitelně pozorný, nosil mi dárky, kytky a byl to první chlap, kterému nevadilo trávit se mnou čas. Aktivně se navíc zajímal o mé záliby.

Mojí celoživotní láskou jsou koně a Milana jsem na nich naučila jezdit. Často jsme o víkendech vyráželi na projížďky a bylo to naprosto kouzelné. Právě tyto chvíle mi přišly dokonale odzbrojující. Dělám věc, kterou miluji, s mužem, kterého miluji. Nemohla jsem uvěřit svému štěstí.

Nenapadlo mě, že by mohlo být něco špatně

Chodili jsme spolu asi rok, když mi nabídl, jestli si nenajdeme pronájem a nezačneme bydlet spolu. Takovou nabídku jsem nemohla odmítnout. Už jsem si představovala, jak v tom bytě budeme jednou vychovávat naše děti. Nedokázala jsem si připustit, že mě třeba Milan nemiluje nebo že má v životě jiné plány. Přišlo mi, že jsme oba naladěni na stejnou vlnu.

Nepřišlo mi ani podezřelé, že tráví hodně času na služebních cestách a v práci. Hned na začátku našeho vztahu mě na to připravil. „Mám velmi náročnou práci, která vyžaduje hodně cestování, proto budu často na služebních cestách, ale když budu doma, věř, že ti ten čas, který jsi byla beze mě, vynahradím,“ řekl mi. A já mu samozřejmě věřila.

Zjistila jsem, že má rodinu

To jsem ale neměla. Co dělal v době, kdy jezdil na služební cesty, jsem se dozvěděla až po dvou letech. Jednou totiž udělal ve svých výpočtech chybu a já se konečně dozvěděla pravdu. Celou tu dobu přede mnou tajil druhou rodinu. Měl manželku a dítě, ke kterým jezdil v době, kdy jsem si myslela, že je na služební cestě.

Samozřejmě, že jsem ho se svým zjištěním konfrontovala a on ani nezapíral. Řekl jen, že je to pravda a nadobro mi odešel ze života. Byla to pro mě těžká rána. Věřila jsem mu, a on mě zradil. Ještě pět let po rozchodu se z toho nemůžu vzpamatovat. Nevěřím mužům a nevěřím, že se kdy dokážu ještě zamilovat.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články