Velký rozbor ascendentů pro znamení Raka: Který je partnerem snů a kdo skvěle povede velký tým?

Jedno z nejsložitějších znamení, co se citů týče. Raci skrývají své emoce a je těžké jim porozumět. Nikdy nevíte, co z nich dostanete a nikdy vás neobejmou, i když to potřebují. Nechtějí být břemenem někoho jiného.
Zdroj: Pixabay

Rak je často považován za jedno z nejkomplikovanějších znamení zvěrokruhu. Uvnitř je však zranitelný, citlivý a milující, a to přesto, že často tíhne k nevěrám. Navíc pečuje o druhé a potřebuje se cítit doma v bezpečí. Co mu dávají do vínku jednotlivé ascendenty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Raka?

Ascendent ve Vodnáři

Jsou velmi analytičtí a v práci úspěšní. Nebojí se opravdu zabrat, pokud je to potřeba, a často vítězí. Neváhají zariskovat a mají skvěle vyvinutou intuici. Jsou citliví a pozorní. Svým partnerům často chystají překvapení.

Ascendent v Rybách

Raci s tímto ascendentem jsou romantičtí a citliví. Jsou velmi otevření v tom, co cítí, a nebojí se to říct narovinu. Neschovávají se za prázdná gesta a druhým jsou velkou oporou. Jejich životním cílem je budování rodiny a domova.

Ascendent v Beranu

Raci s tímto ascendentem bývají často nekonvenční a nebojí se vystoupit z davu. Jdou si za svým a vždy bojují za slabší. Skvěle se uplatní u bezpečnostních složek. Beran zde mírně potlačuje račí zranitelnost a činí je odvážnými.

Ascendent v Býku

Tito Raci se nebojí ničeho a vždy riskují. To ještě neznamená, že nemají své kroky dobře promyšlené a nevědí, co od života chtějí. Naopak. Mívají jasně vytyčené cíle a jdou si tvrdě za nimi. Pokud milují, milují celý život.

Ascendent v Blížencích

Touží po obdivu a uznání, nikdy by však při tom neublížili druhým. Bojí se o budoucnost, potřebují cítit stabilitu a jistoty. Jsou závislí na lidech kolem sebe. Neumějí opouštět to, co už nefunguje.

Ascendent v Raku

Mají schopnost vytvořit láskyplný domov, kde se všichni cítí milovaní a v bezpečí. Mívají problém s věrností a často se dopouštějí nevěry, od rodiny však neodcházejí. Neustále hledají, kam by patřili. Objevují se mezi nimi velcí manipulátoři.

Ascendent ve Lvu

Nebojí se navazovat partnerské vztahy a jsou v tom mimořádně úspěšní. Raci s tímto ascendentem jsou přesně ti, o kterých druzí sní. Budou vám vždy na blízku, snesou vám modré z nebe a nikdy se nepostaví proti vám.

Ascendent v Panně

Mají skvělý smysl pro organizaci a vedení velkých týmů. Jsou nepředvídatelní a často mění nálady. Nikdy však nelžou a nepodvádějí. Sami v sobě se často nevyznají. Bývají skvělými umělci, nadání mají také pro humanitní obory.

Ascendent ve Vahách

Raci s tímto ascendentem se těžce rozhodují v životně důležitých otázkách a krizových situacích. Mají sklon panikařit a být až přehnaně ustaraní. Vše však s dobrým úmyslem, aby pro ně i pro ostatní dopadla situace co nejlépe.

Ascendent ve Štíru

Vždy k sobě hledají rovnocenného partnera, který bude dosahovat stejných kvalit, jaké vnímají u sebe. Neztrácejí čas s těmi, kteří nemají stejné názory jako oni. Nechtějí diskutovat. Chtějí úspěch, motivaci a rozvoj.

Ascendent ve Střelci

Často oplývají humorem, který druhé více zraní, než rozesměje. Nemyslí to zle, jen u ostatních předpokládají stejný flegmatismus. Mají složité nitro, jejich duše mnohdy hledá někoho, ke komu by mohla patřit.

Ascendent v Kozorohu

Pečují o svůj domov a jsou skvělými hostiteli. Umějí výtečně vařit a nikdy u nich doma neuvidíte nepořádek. V partnerských vztazích bývají nestálí, ale nikdy nepodvedou. Jen hledají velkou lásku na celý život.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články