Marika Procházková zhubla 30 kilo a fanoušci ji zahrnují komplimenty: Krásná duše může chodit v čemkoli

Mariku Procházkovou zahrnují fanoušci i kolegové z divadla komplimenty: Oblíbená herečka shodila 30 kilogramů
Zdroj: Se souhlasem Archa Chantal
Herečka Marika Procházková pochází z herecké rodiny. Jejím tátou byl Bořík Procházka, maminkou je Marika Skopalová.Mariku jsme nedávno potkali na křtu kalendáře Proměny 2023, kde nás sama zaujala výraznou proměnou.Marika podporuje aktivity své kolegyně Chantal Poullain.Na křtu kalendáře Proměny 2023 se Marika zapovídala také s Marianem Rodenem.+ 18 fotek+ 19 fotek

Herečka Marika Procházková prošla za poslední dva roky velkou proměnou, když se jí podařilo zhubnout neskutečných 30 kilogramů. Jak v našem rozhovoru říká, redukci váhy neplánovala a kila šla dolů naprosto přirozeně. Novou image jí teď chválí také fanoušci, kteří ji zahrnuli pochvalnými komentáři. Co Marice vzkazují?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 12. 2022 12:00

Herečka Marika Procházková, kterou proslavily seriály Modrý kód, Trpaslík nebo film Fotograf, je po výrazném váhovém úbytku plná energie a nadšená novými divadelními projekty. Zdůrazňuje, že hubnout nechtěla a kila šla dolů naprosto přirozeně, sama od sebe. Přesto je spokojená a přiznává, že se vrátila k oblečení, které jí dlouho leželo ve skříni.

„Po bílé mouce je mi těžko, bílý cukr mi způsobuje bolesti hlavy a příliš častá konzumace masa únavu. Takže je mi lépe s moukou žitnou, sladím medem, agávovým sirupem nebo třtinovým cukrem a maso si dávám svátečněji,“ vysvětluje v našem rozhovoru, který u našich čtenářů vyvolal mohutnou odezvu. Fanoušci se shodují, že herečka byla krásná i dříve, ale nová postava ji omladila a sluší jí také nový účes.

Krásná i s kilogramy navíc

Obdivuji Mariku, že dokázala zhubnout tolik kilogramů. Moc jí to sluší," vzkazuje například Renata Rogozinska. Byla hezká, i když byla oplácaná, mám ji jako herečku moc ráda," píše zase Renata Šedová a další se přidávají. „Vždycky byla pěkná ženská a teď ji to ještě omladilo," shodují se.

Krásná duše může chodit v čemkoli

Lidé chválí i to, jak sympatická a milá je Marika Procházková při osobním kontaktu. „Krásná teď i před, krásná duše může chodit v čemkoli," vystihuje hereččinu osobnost na sociální síti Lenka Kazatelová-Huláková. „Pěkná ,baba', jak se říká, krev a mlíko, velice se mi líbí její styl oblékání - sportovně elegantní," chválí jeden z komentářů. „Je to velká krasavice, opravdu moc jí to sluší, i ten účes," dodává jiný. 

Chválí ji také kolegové z muzikálu

A pozornosti neunikla proměna Mariky Procházkové ani kolegům z muzikálu Voda (a krev) nad vodou z pražského Divadla Kalich. „Když někdo dokáže něco jako Marika, je to pro mě ohromně inspirativní. Sám kvůli své práci musím často hubnout a vím, co je za tím za vůli a odříkání. Marika vypadá skvěle, smekám před ní," vzkazuje muzikálový zpěvák Jan Kříž a jeho slova doplňuje také Maričin jevištní kolega Jan Tenkrát„Marika byla vždycky půvabná, ale je znát, že je se sebou spokojená a určitě ji těší i slova chvály z okolí. A jelikož se máme fakt rádi, tak to těší i mě."

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články