Erotický horoskop na víkend: Kdo by se měl pořádně odvázat a koho čeká jiskřivé setkání?

Erotický horoskop na víkend: Kdo by se měl pořádně odvázat a koho čeká jiskřivé setkání?
Zdroj: Freepik

Koho čeká víkend plný vášně a komu se splní tajné touhy? Podívejte se s námi, která znamení zvěrokruhu zažijí opravdu vzrušující konec týdne!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 07. 2021 07:00

Velké postelové dobrodružství tentokrát podle hvězd čeká na následující zrozence. A světe, div se, půjde většinou o náhodná setkání, která vyústí v něco víc.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Odhoďte zábrany a pusťte se do největšího dobrodružství letošního léta! Potkáte osobu, se kterou budete okamžitě naladěni na stejnou notu. Vyplynout by z toho mohl opravdu zajímavý zážitek, ve kterém prolomíte své zábrany a půjdete do toho naplno. Tak dodržovat slušné vychování, Rybičky! Alespoň trochu...

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci, pozor na partnerské neshody. Ty by mohly být způsobeny především tím, kam směřuje vaše pozornost. Ačkoliv jsou někteří z vás zadaní, nijak vám to nebrání v navazování nových vztahů. Nezapomínejte však, že u sousedů je tráva vždy zelenější. Dokonce byste tento víkend mohli velmi snadno podlehnout nevěře s někým, o kom už dlouho sníte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nezadané Blížence čeká přátelské setkání, ze kterého by se mohlo vyvinout něco mnohem zajímavějšího. Dejte šanci letním románkům, ze kterých možná nebude láska na celý život, ale celoživotní vzpomínky určitě!

Často hledáte spíše to, co má naději na pokračování, tento víkend to zkuste jinak. Budete překvapeni, co vše vás čeká. Nuda při tom rozhodně nebude - a oblečení také nebudete potřebovat...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články