Velký rozbor ascendentů pro znamení Kozoroha: Který předurčuje k úspěchu a který k nevěře?

Velký rozbor ascendentů pro znamení Kozoroha: Který předurčuje k úspěchu a který k nevěře?
Zdroj: Pixabay

Víte, že není Kozoroh jako Kozoroh? O tom, jací jsou a budou zrozenci tohoto znamení, rozhoduje mimo jiné ascendent. Přinášíme vám unikátní seriál horoskopů pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, v němž se dozvíte, co je to ascendent, jak ho vypočítat a co znamená konkrétně pro vás. Jako první přichází na řadu aktuální znamení zvěrokruhu Kozoroh. Kterým jeho zrozencům předurčuje ascendent sportovní úspěchy a kdo najde sílu v rodinném zázemí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Kozoroha?

Ascendent ve Vodnáři

Jde o lidi s tahem na branku, kteří se ničeho nebojí. Láska k rodině, která je Kozorohovi vlastní, se tady mísí s obrovskou pílí a zaměřením na finanční sféru. Nikdy se nevzdávají a vždy dokončí zadané úkoly.

Ascendent v Rybách

Citlivost Ryb se perfektně dává dohromady se zaměřením na rodinu a potřebou pevného zázemí. Tito lidé se málokdy rozvádějí a zároveň budují opravdu pevné dlouhodobé vztahy. Úspěšní jsou i v práci, kterou mění jen zřídka.

Ascendent v Beranu

Tvrdohlavost Berana trochu zjemňuje Kozorohova elegance. Jde o vytrvalé sportovce, kteří často dosahují mezinárodních úspěchů. Nedělají si hlavu z maličkostí, naopak jsou to veselé kopy a nezkazí žádnou legraci.

Ascendent v Býku

Kozorozi s tímto ascendentem jsou často výbušní a jdou po hlavě do každého konfliktu. Vždy se zastanou slabších, ale nic neumějí řešit v klidu. Žít s nimi nebývá jednoduché, horká hlava jim rozhodně nechybí.

Ascendent v Blížencích

Často se ztrácejí ve vlastních myšlenkách a objevují cesty, po kterých by se druzí nevydali. Vždy je bude lákat ezoterika a alternativní způsoby medicíny. Rozhodně nejsou obyčejní a v davu nezapadnou.

Ascendent v Raku

Mívají problém udržet si dlouhodobý partnerský vztah a často tíhnou k nevěrám. Na své děti ale nedají dopustit a snesli by jim modré z nebe. Neumějí však navázat pevný vztah ke svému partnerovi, často se rozvádějí.

Ascendent ve Lvu

Mívají obrovské nadání pro právo, politiku a diplomacii. Často tak nacházejí uplatnění právě v oborech, kde zužitkují skvělou argumentaci a tah na branku. Nebývají však dobří ve sportovních aktivitách, tělesná výchova je děsí už od základní školy.

Ascendent v Panně

Kozorozi s tímto ascendentem bývají skvělými rodiči. Dřou do posledních sil, aby své rodině dali to, co oni sami neměli, a nikdy si nepřipustí, že by něco nezvládli. Pro své děti jsou často modlou, kterou rády v dospělosti následují.

Ascendent ve Vahách

Kozorozi předurčení k úspěchu. Jsou neuvěřitelně vytrvalí a vždy pracují na osobním rozvoji. Milují knihy, vzdělání a společnost druhých lidí. Často váhají, jakou cestou se vydat, málokdy však zvolí špatně. V životě nacházejí skutečné štěstí.

Ascendent ve Štíru

Tito Kozorozi se za sebe umějí postavit jako málokdo! Nebaví se s těmi, kteří nenásledují jejich názory, stejně jako neztrácejí čas zbytečnými diskuzemi. V rodině bývají vůdcem, a nejen v ní. I přátelé se na ně často obracejí s prosbou o radu.

Ascendent ve Střelci

Tento ascendent dává Kozorohům do srdce tolik lásky! Vždy mají pro své okolí vřelou náruč. V práci dosahují velkých úspěchů, často působí na vysokých pozicích. Nikdy se však nad druhé nepovyšují, to nemají zapotřebí. Každý je pro ně rovnocenný.

Ascendent v Kozorohu

Mají své pevné zásady, které nikdy nepřekročí. Pokud se jednou s někým rozejdou, nikdy se nevracejí. Nesnesou nevěru a zakládají si na rodinných hodnotách. Netouží po zářné kariéře v práci, raději budují skutečný domov.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články