Děsivá proroctví Baby Vangy pro rok 2021: Tohle všechno se už vyplnilo

Děsivá proroctví Baby Vangy pro rok 2021: Tohle všechno se už vyplnilo
Zdroj: Wikimedia Commons/Пакко, CC BY-SA 3.0

Baba Vanga se proslavila tím, že její předpovědi budoucnosti se ve většině případů plní. To potvrzují i události letošního roku. Jaká temná proroctví této bulharské vědmy se již vyplnila a co nás teprve čeká?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 14. 03. 2021 09:30

Baba Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova, byla bulharská nevidomá věštkyně a žena, jíž si považovali v celé zemi. V mládí měla během silné bouřky přijít o zrak. Tento hendikep byl ale záhy vyvážen nabytými věšteckými schopnostmi.

Ekonomická krize

Doufali jsme, že covid-19 bude pouze záležitostí jednoho roku, ale bohužel je tady s námi pořád a nemá se k odchodu. Spousta podniků je kvůli vládním opatřením uzavřených, což má neblahý dopad na hospodářství. Množství lidí přišlo o práci, nefunguje kultura a nedaří se ani podnikatelům. Předpověď ekonomické krize se tak Vanze splnila.

Ruku v ruce s tím jde její další proroctví, a to o nárůstu emigrantů, kteří se budou snažit dostat ze zemí nejvíce postižených krizí. Máme očekávat další příliv uprchlíků a s tím zvýšená bezpečnostní opatření na hranicích?

Psychické a fyzické zdraví Joe Bidena

Dobré vyhlídky nemá ani americký prezident Joe Biden. Podle Baby Vangy by měl ohluchnout a prodělat mrtvici, či by mu měl být zjištěn nádor na mozku. Dle webu Savannahnow.com začíná mít Biden problém s pamětí a vyjadřováním, což by mohlo ukazovat na nádor. Kromě toho, že nedokáže správně vyslovovat, třeba slovo psalms (anglicky žalmy) zaměňuje za palmists, není mu někdy zcela rozumět, mluví prý jako opilý.

Často si také plete osoby. Třeba manželku oslovoval jménem své sestry. Jak je to tedy doopravdy s jeho mentálním stavem? Z historie víme, že zdravotní problémy prezidentů byly vždy utajovány. Jak ale bude vládnout muž, na němž už od počátku mandátu ulpívá stín podezření, že není úplně zdráv? Anebo je pravda, že je pouhou loutkou viceprezidentky Kamaly Harris?

Co nás ještě čeká?

Podle proroctví Baby Vangy by hodně lidí mělo disponovat krvavými (rudými) penězi. A také by mělo dojít ke spojení třech obrů. Odborníci se shodují v tom, že by mohlo jít o Čínu, Indii a Rusko. Pokud by se tyto tři země spojily, nečekalo by svět asi nic dobrého. Záleží však na tom, zda by se toho vládce Ruska Vladimir Putin vůbec dožil. Vanga mu totiž předpovídá smrt z rukou atentátníka. Má se ale také stát i jedna dobrá věc. Lékaři by konečně mohli porazit rakovinu...

Zdroje informací:

Savannahnow.com: Troubled by President-elect Biden’s physical and health issues

Cornwalllive.com: Baba Vanga’s predictions and prophecies for 2021

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články