Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Kozoroha

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Kozoroha
Zdroj: Profimedia/Pixabay/koláž Lifee
Mezi spolupachatele nelítostného Deana Corlla (24. 12. 1939) patřil i Elmer Wayne Henley......který ho posléze také zastřelil. Ivan Milat (27. 12. 1944) řádil také v australském státním parku Belanglo. Cílil na bezbranné turisty, takzvané baťůžkáře.Dnes už opuštěné zdravotní středisko Abrahama Omeroda, kde měl Harold Shipman (14. 1. 1961) v 70. letech začít vraždit. Vybíral si zejména pacienty v pokročilém věku. Ideálně ty, které přesvědčil o tom, aby na něj převedli své životní pojistky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Lidé narozeni ve znamení Kozoroha, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli dávat na první místo rodinu. Muži jsou sice více plaší, na druhou stranu nabízejí stabilitu v životě. Nemají také rádi agresivitu a násilí. Někteří šílenci se ale této definici úspěšně vyhnuli. Podívejte se na zrůdy, jež se narodily právě v tomto znamení zvěrokruhu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 12. 2021 12:00

Kozorozi myslí dopředu a umí dostát svých dlouhodobých cílů. To platilo i u Deana Corlla, který se rozhodl, že si na své konto připíše až 28 obětí. Ivan Milat zase cílil na takzvané baťůžkáře. Svého času byl skutečným australským postrachem. Náš výčet uzavírá zvrácený lékař Harold Shipman, který do puntíku splňoval přezdívku Doktor Smrt...

Dean Corll

Přesně na Štědrý den se narodil Dean Corll (24. 12. 1939). Znásilnil a zavraždil nejméně dvacet osm dospívajících chlapců a mladých mužů z Houstonu a Pasadeny v Texasu. Nebyl na to však sám. Pomáhali mu dva teenageři - David Owen Brooks a Elmer Wayne Henley.

Budoucí oběti byly do spárů nelítostných vrahů zpravidla lákány pod příslibem večírku. Trestu smrti za své činy Corll se nedočkal. Paradoxně zemřel rukou svého komplice Henleyho, který jej zastřelil kvůli tomu, že nedokázal již nadále snášet, jak mučí jeho přátele. Navíc si tím zachránil vlastní život. Dean jej hodlal také zabít, protože na party kromě devatenáctiletého chlapce přivedl i jednu dívku, čímž prý “vše zničil.”

...a další vrazi ve znamení Kozoroha

Ivan Milat (27. 12. 1944) začal vraždit turisty možná proto, že neunesl rozvod. Svou teprve sedmnáctiletou manželku nepouštěl z domu ani na krok. Chorobně na ni žárlil. Když se jí od něj podařilo utéct, popadl ho amok. Zlost a frustraci si tak začal vybíjet na nic netušících baťůžkářích.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Ivan Milat Files (@ivanmilatfiles)

Milat se ke svým vraždám nikdy nepřiznal. Australskou veřejnost navíc jeho počínání ve vězení pořádně nadzvedlo ze židle. Nejprve si uřízl malíček, který chtěl zaslat Nejvyššímu soudu coby protest proti “neoprávněnému” zbavení svobody. Pak začal držet hladovku a požadovat herní konzoli Playstation. Nakonec zemřel ve velkých bolestech na rakovinu. Předtím ale ještě stihl napsat své rodině dopis, aby nechala pohřeb na úřadech, ať jej zaplatí daňoví poplatníci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Harold Shipman (@dr.harold_shipmaniac)

Šílený lékař Harold Shipman (14. 1. 1961) se řadí mezi sériové vrahy s nejvyšším počtem obětí. Z jeho záznamů vyplývá, že mu zemřelo 459 pacientů. Není však jisté, zda je zavraždil všechny. Oficiálně měl smrtící injekcí připravit o život 215 lidí.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Dean Corll, Ivan Milat, Harold Shipman

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články