Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Štíra

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Štíra
Zdroj: Wikimedia Commons, Public domain
Karl Haarmann (25. 10. 1879) své oběti znásilnil, pak jim prokousl hrdlo a nakonec je nakrájel na řízky.Byt Karla Haarmanna byl plný krvavých cákanců a kousků oblečení mladých mužů, na které cílil.
Marc Dutroux (6. 11. 1956) je sériový vrah a pedofil. 
Marc Dutroux unášel mladé dívky, které pak schovával v podzemních skrýších svých několika domů. + 4 fotky+ 5 fotek

Lidé narozeni ve znamení Štíra, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli mít vřelé city a silnou vůli, jenž ale chyběla psychopatům, kteří si neuměli rozkázat, že nebudou zabíjet. Podívejte se na zrůdy, jež se narodily právě v tomto znamení zvěrokruhu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 24. 10. 2021 15:00

Štíři jsou obvykle dobře naladěni. Rádi si dopřávají kvalitní jídlo, luxus a zajímají se o umění a literaturu. Na druhou stranu dovedou dobře skrývat svou skutečnou povahu. Někdy umí opravdu překvapit a bohužel i v tom negativním slova smyslu. Třeba jako kanibal Karl "Fritz" Haarmann známý pod přezdívkou Řezník z Hannoveru. Nebo šílený pošťák z Oklahomy, Patrick Sherrill. Výjimkou není ani belgický pedofil a vrah Marc Dutroux, či Genevieve Lhermitte, jenž brutálně usmrtila všech svých pět dětí.

Karl “Fritz” Haarmann

Karl "Fritz" Haarmann (25. 10. 1879) patří mezi nejhorší německé sériové vrahy. Ne nadarmo se mu přezdívalo Řezník z Hannoveru (někdy též upír a vlčí muž). Své oběti znásilnil, prokousl jim hrdlo a následně jejich maso naporcoval na řízky, které prodával na trhu. Jeho cílovou skupinou byli mladí muži. Zabil jich nejméně sedmadvacet.

Když pak policie u vraha provedla domovní prohlídku, naskytl se jim hrůzný pohled. Všude na stěnách byly krvavé šmouhy a na zemi se povalovaly kousky oblečení mladíků, které už dávno zpracoval na Haarmannovy delikatesní šnicle. Před popravou si poručil doutník a kávu. „Kaji se, ale nebojím se smrti,” řekl těsně předtím, než jej gilotina připravila o hlavu.

...a další vrazi ve znamení Štíra

Marc Dutroux (6. 11. 1956) v letech 1995-96 unesl, mučil a sexuálně zneužil šest dívek. Nejmladší z nich nebylo ještě ani deset. Schovával je v podzemní skrýši, kde je trápil hladem a žízní. Martýrium přežila jen polovina z nich, zbytek zavraždil.

Patrick Sherrill (13. 11. 1941) v roce 1986 zastřelil na poště v Edmondu v Oklahomě čtrnáct spolupracovníků. Pak spáchal sebevraždu. Jeho motiv je dodnes nejasný, nejpravděpodobnější verze však hovoří o tom, že neunesl kritiku, kterou ho občas častovali jeho nadřízení.

Genevieve Lhermitte (16. 11. 1966) si musela nejprve obstarat vražednou zbraň. V obchodě ukradla nůž, kterým pak podřezala hrdla svých pěti dětí. Její manžel nic netušil, byl u rodiny v Maroku. K tomuto činu ji zřejmě dohnaly vážné duševní problémy. Nyní si odpykává doživotní trest.

Zdroje informací:

Wikipedia. Org: Karl Haarmann, Marc Dutroux, Patrick Sherrill, Genevieve Lhermitte

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články