Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Vah

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Vah
Zdroj: Wikimedia Commons, Public domain
Bonnie a Clyde nejraději vykrádali benzínky a banky.Na každého ale jednou dojde. Policisté vypálili na auto Bonnie a Clydea více než 50 kulek. Na předních sedadlech můžeme vidět mrtvoly slavné zločinecké dvojice.Střelec James Huberty zaútočil na sanfranciskou pobočku řetězce McDonald's.Na místě masakru dnes najdeme pamětní desku se jmény obětí. + 4 fotky+ 5 fotek

Lidé narození ve znamení Vah, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli být inteligentní a velmi jemné povahy. Častokrát ve svém životě usilují o nalezení klidu a rovnováhy. Existují ale mezi nimi i černé ovce. Podívejte se na zrůdy, které se narodily právě v tomto znamení zvěrokruhu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 09. 2021 14:00

Psychopati rozhodně nemají smysl pro spravedlnost a férovou hru. Při svém jednání taktéž pečlivě nezváží všechna pro a proti. Důkazem toho je zlodějka a vražedkyně Bonnie Parker, šílený střelec James Huberty, kanibal Andrej Čikatilo a Veronique Courjault, která velmi krutým způsobem usmrtila své tři děti.

Bonnie Parker

Bonnie Parker (1. 10. 1910) nezná opravdu jen málokdo. Byla totiž členkou slavné zločinecké dvojice Bonnie a Clyde. Se svým partnerem Clydem Barrowem přepadávala benzinové pumpy a banky. V roce 1933 se k nim přidal Clydeův bratr Buck s manželkou Blanche. Jejich gang vedl nezřízený způsob života, velmi brzy se tak dostali do hledáčku policie.

Strážci zákona nepřetržitě pátrali hlavně po Bonnie a Clydeovi, neboť právě jim se dařilo neustále unikat. Past sklapla v roce 1934. Policie si na vypečený pár počkala na opuštěné silnici poblíž města Gibsland v Louisianě. Na jejich auto měli údajně vystřílet více než padesát kulek. Způsob smrti slavné dvojice ale zůstává dodnes předmětem sporů.

...a další vrazi ve znamení Vah

James Huberty (11. 10. 1942) v roce 1984 zaútočil na restauraci sítě fastfoodu McDonald's v sanfranciské čtvrti San Ysidro. Zastřelil 21 lidí a dalších 19 zranil. Po sedmasedmdesáti minutách od zahájení palby byl zneškodněn policejním odstřelovačem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @truecrimehistory

Andrej Čikatilo (16. 10. 1936), známý jako rostovský řezník, svým obětem odřezával části těl anebo vypíchával oči. Během soudního líčení se obnažoval a snažil se lidem namluvit, že je těhotný a kojí. Jeho výpovědi měly být údajně tak děsivé, že matky obětí v soudní síni omdlévaly.

Veronique Courjault (19. 10 1968) se zase přiznala k brutální vraždě svých tří dětí. Těla dvou z nich přitom skladovala doma v mrazáku.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Bonnie Parker, James Huberty, Andrej Čikatilo, Veronique Courjault

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články