Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Střelce

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Střelce
Zdroj: Wikimedia Commons/State Archives of Florida, Florida Memory/U.S. Signal Corps photo., Public domain/koláž Lifee
Ted Bundy (24. listopadu 1946) se po svém zatčení stal celebritou a idolem žen.Je to zarážející, neboť v té době už vyšlo najevo, že si Ted Bundy liboval v nekrofilii.
Richarda Specka (6. prosince 1941) nikdo za idola nepovažoval. To ale nezlehčuje jeho činy.Během jedné noci zaútočil Richard Speck na studentky zdravotnické školy. Na fotce je pět z celkového počtu osmi obětí.
+ 4 fotky+ 5 fotek

Lidé narozeni ve znamení Střelce, které zrovna kraluje všem znamením zvěrokruhu, by měli být upřímní a pravdomluvní. To ale neplatí na šílence, kteří dokázali své oběti zmanipulovat. Podívejte se na zrůdy, jež se narodily právě ve znamení Střelce.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 11. 2021 11:00

Střelci mají být přátelští optimisté milující svobodu. Rádi cestují, sportují a mají vztah k přírodě. To ale neplatí pro Teda Bundyho, kterého zajímalo jen škrcení a nekrofilie. O nic lépe na tom nebyl ani vrah studentek Richard Speck. Josifu Stalinovi zase nic neříkalo slovo svoboda. Jeho represe připravily o život miliony lidí. Edmund Kemper měl alespoň tolik "slušnosti", že se na policii udal sám.

Ted Bundy

Ted Bundy (24. listopadu 1946) se přiznal až ke třiceti vraždám. Ty měl spáchat zejména v depresích vyvolaných bipolární poruchou. Nikdo ho zpočátku nepodezříval. Studoval psychologii, pak práva a dokonce se angažoval na krizové lince pro sebevrahy. Byl to prostě mistr přetvářky. Když ale začal řádit, neznal slitování.

Ted Bundy se zaměřoval hlavně na mladé ženy, které nejprve uškrtil a poté znásilnil. Někdy se ukájel na zbytcích těl tak dlouho, dokud se nerozpadly. Za své činy si vysloužil trojnásobný trest smrti. Jeho život ukončilo 24. ledna 1989 elektrické křeslo. Dožil se dvaačtyřiceti let.

...a další vrazi ve znamení Střelce

Richard Speck (6. prosince 1941) cílil také na mladé dívky, a to studentky zdravotnické školy. Během jedné noci jich zabil osm. I jemu hrozil trest smrti. Soudce jej však odložil, neboť pochyboval o nezaujatosti poroty. Richard Speck nakonec zemřel za mřížemi 5. prosince 1991 ve věku 49 let. Skolil jej infarkt.

Sovětského diktátora Josifa Stalina (18. prosince 1878) není třeba dlouze představovat. Jeho vláda teroru a strachu trvala dlouhých čtyřiadvacet let. Během toho stihl uvěznit anebo popravit rovný milion lidí. Zemřel 5. března 1953 na mrtvici.

Dvoumetrový hromotluk Edmund Kemper (18. prosince 1948) měl ze všech dříve jmenovaných vrahů zřejmě nejvyšší IQ, přesahovalo cifru 140. Měří 203 centimetrů a v době řádění vážil přes 100 kilogramů. Byl fixován na stopařky, z jejichž těl si bral domů suvenýry. Nejčastěji to bylo zmrzačené torzo a uříznutá hlava. Obojí mu sloužilo k sexuálnímu uspokojení. Kemper pořád žije, byť za mřížemi. V prosinci mu bude 73 let.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Ted Bundy, Richard Speck, Stalin, Edmund Kemper 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články