Nafoukaná Karen z Kroku za krokem: Angela Watson strávila 20 let v područí manipulátora, ostřihl ji i od rodiny

Karen ze seriálu Krok za krokem: Angela Watson žila s manipulátorem, který ji odstřihl od přátel i rodiny
Zdroj: Profimedia/se souhlasem TV Nova/koláž Lifee
Nejslavnější rolí Angely Watson je Karen ze sitcomu Krok za krokem.Karen byla hezká, ale nafoukaná holka.Po konci seriálu Krok za krokem se Angela Watson "ztratila" na dlouhých 20 let.Angela Watson s Christine Lakin, která si v sitcomu Krok za krokem zahrála Al. Právě jejich setkání, které v roce 2020 proběhlo v pořadu Worst Ever Podcast, osvětlilo Angelino zmizení.+ 1 fotka+ 2 fotky

Karen ze seriálu Krok za krokem měla nosík trochu nahoru a byla sice hezká, ale rovněž povrchní dívka. Její představitelka Angela Watson neměla tak jednoduchý život. Poté, co ji rodiče připravili o výdělky z Kroku za krokem, strávila 20 let ve vztahu s manipulátorem, který herečku odstřihl od rodiny a kamarádů. Jako kdyby se po ní slehla zem.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 11. 2022 09:00

Herečka s tmavými vlasy a velkými očima se narodila 12. listopadu 1975 v Illinois. Nejdřív si musela projít soutěžemi krásy, protože rodiče ji přihlašovali snad do každé. Pak už přišlo to, co jí nejvíc proslavilo. Po sitcomu Davis Rules se v roce 1991 objevil legendární Krok za krokem.

Karen ze seriálu Krok za krokem

Angela Watson měla tak trochu nevděčnou roli. Její Karen byla hezká holka, ale nafoukaná a zajímaly ji jenom dvě věci - vlastní vzhled a kluci. Navíc byla ješitná a ne příliš bystrá. Tenhle mix rozhodně není lehké zahrát. Ale zatímco se Angela v 90. letech stala populární tváří a snem mnoha kluků, v soukromí to neměla tak jednoduché. Peníze ze seriálu Krok za krokem si dávala bokem, aby si zajistila budoucnost. Jednoho dne však zjistila, že jsou pryč. A stáli za tím její rodiče. Šlo o vysokou sumu, která se podle různých zdrojů pohybuje v rozmezí od 2,3 až po 2,8 milionu dolarů.

Spousta bývalých dětských hvězd nezvládne kariéru a krizové situace. Propadnou depresím, drogám a alkoholu. Angela Watson se tomu odmítla podvolit a věnovala se tvrdé práci. A navíc se rozhodla zajistit, aby se něco podobného už nestávalo. I když v USA existují zákony, které chrání dětské herce před chamtivými opatrovníky, prý nezohledňovaly peníze vydělané televizními herci. Angela proto v roce 2000 založila neziskovou nadaci CAST, která měla pomáhat právě dětským hercům. Díky tomu už dnes jejich příjmy nejdou přímo rodičům, ale podléhají soudem regulovanému účetnictví.

Angela Watson se spárech manipulátora 

Když skončil seriál Krok za krokem a Angela vyhrála svůj boj za dětské herce, jako kdyby se po ní slehla zem. „Byla moje nejlepší kamarádka a byla pro mě jako sestra. Pak najednou zmizela z mého života a na 20 let jsme se odcizily," cituje americká edice listu The Sun herečku Christine Lakin, která si v seriálu Krok za krokem zahrála Al. K opětovnému setkání Angely a Christine došlo až na podzim 2020, kdy všechno probraly v pořadu Worst Ever Podcast. Angela vysvětluje, že po ukončení Kroku za krokem zmizela i se svým přítelem, o kterém říká, že jí „vymyl mozek“. Tvrdil, že jí pomůže s proměnou z dětské herečky v dospělou a rovněž nastartuje kariéru v podnikání.

Když si její rodina a přátelé uvědomili, že je to ve skutečnosti podvodník, který mladé ženě vymývá mozek, bylo příliš pozdě. Angela ono záhadné odcizení popisuje tak, že obrátila proti celé rodině, kolegům a přátelům. Nikdo nevěděl, co se děje. A to trvalo dlouhých 20 let. „Oddělil mě od všech, které jsem milovala, aby mě mohl ovládat. Strávila jsem 20 let svého života oddaností této osobě, aniž bych viděla své rodiče nebo přátele," vzpomíná Angela, které se nakonec povedlo uniknout. Prý jí pomohly tajně sledovaná videa na Youtube, díky kterým si uvědomila, že má odvahu a sílu osvobodit se.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Brian Nahas (@briannahas.realtor)

V únoru 2020 se vdala za herce a producenta Briana Nahase a začala nový život. I když se Angela věnuje zpěvu a tu a tam ještě vystupuje, nakonec je jejím povoláním něco jiného. S manželem pracují jako realitní makléři

Zdroje informací:

IMDB.com: Angela Watson

Backstage.com: Stage and screen

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články