Carol ze seriálu Krok za krokem má recept na šťastný vztah: S manželem je 45 let a denně si až dvacetkrát vyznávají lásku

Suzanne Somers alias Carol ze seriálu Krok za krokem: Peníze si udržet nedokáže, ale lásku a krásu ano
Zdroj: Profimedia
První velkou hereckou příležitostí Susanne Somers byl sitcom Three's Company, který pojednával o trojici single spolubydlících. Hrála v něm naivní blondýnu.Pak přišel legendární Krok za krokem a v něm už Suzanne Somers hrála chytrou blondýnu a matku, která musí ukočírovat velkou rodinu. Suzanne Somers věděla již od prvního momentu, že Alan Hamel je ten pravý. Vzali se v roce 1977.Takto si vyznávali lásku před několika dekádami...+ 5 fotek+ 6 fotek

Suzanne Somers, kterou si všichni pamatujeme jako Carol ze seriálu Krok za krokem, slaví 16. října 76. narozeniny. Na svůj věk rozhodně nevypadá. Navíc je šťastně vdaná už 45 let. Jaké je její tajemství?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 15. 10. 2022 09:00

Suzanne Somers pochází ze čtyř dětí. I když se poprvé vdávala velmi mladá, štěstí našla až u druhého manžela. S Alanem Hamelem žije již víc než čtyři dekády.

Dvě tváře Suzanne Sommers

Narodila se do irsko-americké katolické rodiny a přestože chodila na katolickou univerzitu San Francisco College for Women, již v devatenácti se provdala za Bruce Sommerse. Jen několik měsíců po sňatku přišel na svět syn Bruce Jr. Toto manželství však vydrželo jenom tři roky. Suzanne se pak živila jako herečka vedlejších a opravdu malých rolí, mihla se třeba ve slavném filmu Stevea McQueena Bullittův případ (1968), a věnovala se modelingu.

V roce 1977 se vdala podruhé, jejím vyvoleným byl Alan Hamel. Tehdy získala svou první velkou roli, šlo o sitcom Three´s Company, v němž si zahrála naivní blondýnku Chrissy Snow. Když o čtrnáct let později přišel seriál Krok za krokem, její postava Carol byla z úplně jiného soudku - chytrá a energická máma spousty dětí. Suzanne k tomu jednou řekla, že ty dvě postavy musely být rozdílné, protože by ji prý producenti Three´s Company žalovali, kdyby se Carol byť jen trochu podobala Chrissy.

To ale nebyla jedná potíž, která se pojí se seriálem Three´s Company. Už v páté sérii vydělávala 30 000 dolarů za epizodu. Jenže její kolega John Ritter bral pětkrát víc. Suzanne požádala o zvýšení platu, ale televize ABC jí nabídla jen 5 000 dolarů navíc. „To se mi nezdálo správné," řekla Somers pro CNBC. Když jí v roce 1981 vypršela smlouva, na její prodloužení mohla zapomenout. „Život není fér. Vyhazov za žádost o zvýšení platu nebyl fér, ale postavila jsem se na nohy a udělala jsem dobře," dodává herečka.

Životní láska Carol z Kroku za krokem

Suzanne Sommers vedle herectví napsala několik desítek knih a věnovala se prodeji zdravotnických pomůcek nebo šperků. Tvrdí však, že nikdy neuměla pracovat s penězi. A bez svého manžela Alana by byla na mizině. Přesto dala svému synovi finanční radu. „Řekla jsem mu, a to je opravdu povrchní, že peníze ho šťastným neudělají. Ale pokud jste šťastní a máte peníze, je to opravdu skvělé."

Zatímco s penězi jí to nikdy moc nešlo, zpomalení stárnutí a udržování se ve formě zvládá na jedničku. Nemluvě už o tom, že její manželství Alanem přetrvává již od roku 1977, což je úctyhodná doba. Prý se ho nemůže nabažit ode dne, kdy se poprvé potkali. A dodává, že ji manžel vzrušuje i po čtyřech dekádách.

Miluji jeho chytrost, miluji jeho sex-appeal, miluji v něm toho ‘zlého chlapce’. Miluji, jaký je manžel a otec. Vím, že mě hluboce miluje. Je loajální. Věřím mu. Celý den se spolu smějeme… a on je skvělý tanečník!“ cituje Suzanne britský list Daily Mail. Přestože nemají spolu děti, do manželství jich z předchozích vztahů přivedli hned několik. Suzanne syna Bruce a Alan zase sourozence Stephena a Leslie. První roky prý docela bojovali, protože žádné dítě nechtělo nového rodiče, ale pak se to srovnalo. Nepřipomíná vám ta situace zápletku Kroku za krokem?

Recept na lásku podle Suzanne Sommers

Herečka pro magazín First for Women vysvětluje, že jí v dospívání nikdo nedal konkrétní radu ohledně vztahů. Alespoň ne takovou, která by jí pomohla. „Prostě jsem jen věděla, že existuje okamžitá chemie. Myslím, že jsem měla štěstí. Zavolala jsem matce a řekla jí, že jsem potkala muže, kterého si jdu vzít. A on o tom neměl ani tušení," vzpomíná Suzanne na začátky s Alanem.

To však nevysvětluje, jak spolu mohli vydržet 45 let. I na to ale má Suzanne odpověď a jednu hodně důležitou radu. „Uvědomila jsem si, že ve skvělém vztahu si navzájem věnujete hodně pozornosti. Proč do toho vztahu jinak jít, že? Miluje, jak vypadám, což je pro mě skvělé! Líbí se mi, jak vypadá, což je skvělé pro něj. Musím mu také alespoň 10krát nebo 20krát denně říct, že ho miluji. A když se ráno vzbudíme, první, co mi řekne, je: ‚Moc tě miluji.‘ A tak začínám svůj den blaženě.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Suzanne Sommers

Cnbc.com: Suzanne Somers: My younger self knew nothing about money

Dailymail.co.uk: Suzanne Somers, 73, says hubby Alan Hamel, 84, still 'turns me on' after five decades together: 'I love his sexiness'

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články