Kouďák ze seriálu Krok za krokem je kus chlapa: Sasha Mitchell je dvakrát rozvedený otec čtyř dětí

Sasha Mitchell ze seriálu Krok za krokem: Boxoval, dělal ajtáka a živí se jako stavební dělník
Zdroj: Profimedia/se souhlasem TV Nova/koláž Lifee
První velkou Mitchellovou rolí byl James Beaumont, prvorozený, ale nemanželský syn J. R. Ewinga ve slavném Dallasu.Sasha Mitchell si v seriálu Krok za krokem zahrál Codyho, synovce Franka Lamberta v podání Patricka Duffyho.Svým chováním dokázal Cody ostatní pořádně vytočit. A diváky pobavit.Cody se na nějakou dobu ze seriálu vytratil, protože Sasha Mitchell byl obviněn z domácího násilí. Když bylo obvinění staženo, vrátil se na jednu epizodu zpátky.+ 3 fotky+ 4 fotky

Sasha Mitchell si v seriálu Krok za krokem zahrál bláznivého Codyho, který žil v karavanu na dvorku. Hubený sympaťák se už tehdy věnoval bojovým uměním, ale nebylo to na něm moc vidět. Velkou proměnou prošel po třicítce, kdy nabral svalovou hmotu. Dnes je z něj kus chlapa, který se živí třeba prací na stavbě.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 08. 10. 2022 09:00

Role Codyho prý byla do seriálu Krok za krokem přidána na poslední chvíli. A tvůrci dobře udělali, bláznivý bratránek se stal legendou. Jaký je příběh jeho hereckého představitele Sashu Mitchella?

Sasha Mitchell alias Cody ze seriálu Krok za krokem

Zní to lehce neuvěřitelně, ale Sasha Mitchell letos v červenci oslavil 55. narozeniny. Herec s ruskými kořeny se narodil v Los Angeles do rodiny ševce. Začínal jako model a jeho první velkou rolí byl James Beaumont, nemanželský syn J. R. Ewinga ve slavném Dallasu. Pak následoval Krok za krokem, neméně populární rodinný sitcom o Frankovi a Carol, kteří se sice mají rádi a bydlí spolu, ale jejich děti z předchozích manželství jim to moc neulehčují. A právě zde přichází na scénu legendární Kouďák, jak se Codymu familiérně říkalo.

Když se Michtella v podcastu Chronicles of Hollywood History ptali, jestli mu vadí, že si jej pamatují hlavně jako Codyho, řekl, že ne. „Je dobré lidi rozesmát. Proto si vás pamatují. Je to jako když jim dáte jídlo. Nasycení se cítí lépe. A se smíchem je to stejné, díky němu se cítí lépe."

Sasha už v té době hrával v béčkových filmech jako Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991), ke kterému vzniklo několik ne moc povedených pokračování. Bojová umění propašoval i do Kroku za krokem. „Myslím, že z toho byl profit, protože to k seriálu přivedlo i jiné diváky, fanoušky bojových umění," vzpomíná herec, který začal posilovat už ve dvanácti. Pak objevil box a z něj přešel na bojová umění.

Sasha Mitchel má čtyři děti

Herec byl ženatý dvakrát. První manželství mu ale vydrželo jenom sedm let a vznášel se nad ním stín podezření z domácího násilí. I proto se Cody ze seriálu Krok za krokem na nějakou dobu vytratil, tvůrci totiž nechtěli hřejivý rodinný sitcom spojovat s někým, kdo prý v civilním životě bije svou ženu. Když byl Mitchell zbaven obvinění, vrátil se zpátky, byť jen na jednu epizodu v poslední sérii.

V roce 2002 promluvil o těchto událostech a podle něj chránil své děti před exmanželkou Jeanette Robbins, která byla v době zatčení závislá na drogách. Nakonec dostal do péče všechny čtyři děti a Jeanette je mohla jen navštěvovat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sasha Mitchell (@therealsashamitchell)

V té době už to nebyl Sasha Mitchell, jak jsme ho znali. Cvičil sice již od dvanácti, ale říká, že nikdy nejedl dost a jeho tělo spalovalo příliš rychle. Po třicítce najednou zpomalilo a začalo růst. A dnes je z něj chlap jako hora. Herectví se věnuje už jenom sporadicky. V jednom z rozhovorů říká, že nikdy nepřestal pracovat. Proto vyzkoušel mnoho povolání - byl ajťák, programoval internetové stránky, vařil v restauraci a pracoval i jako stavební dělník.

Musím uživit své děti, takže nemůžu přestat pracovat," řekl Mitchell v roce 2014 v pořadu Ric´s Corner. Krátce poté se rozvedl se svou druhou manželkou Rachel Mitchell. Dnes už jsou jeho děti dospělé, nejmladší Stacy bude v listopadu 26 let. Uteklo to jako za deset minut, příliš rychle..." posteskl si nedávno Sasha Mitchell.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Sasha Mitchell

Anchor.fm: Episode 84: Sasha Mitchell

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články