Drzá dcera Franka ze seriálu Krok za krokem: Christine Lakin je dnes maminkou dvou dětí

Christine Lakin ze seriálu Krok za krokem: Z malé Al vyrostla hezká maminka dvou dětí
Zdroj: Profimedia/se souhlasem TV Nova/koláž Lifee
Nejslavnější rolí Christine Lakin je Al ze sitcomu Krok za krokem.Al vyrůstala mezi kluky, proto byla trochu drzejší a ostřejší, než by se patřilo na mladou dámu.A v nové rodině, kde nebyla o holky nouze, jí chvíli trvalo, než zapadla. Z Al vyrostla krásná žena.+ 4 fotky+ 5 fotek

Pamatujete na Al ze seriálu Krok za krokem? Oblékala se jako chlapec a měla i takové způsoby, protože vyrůstala obklopena kluky. Postupně se z ní stala hezká mladá slečna. Její představitelka Christine Lakin je dnes matkou dvou dětí.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 29. 10. 2022 09:00

Al v podání Christine Lakin nosila třeba nepadnoucí flanelové košile a kšiltovky. Ve skutečnosti z ní vyrostla hezká dívka, kterou magazín FHM zařadil mezi 100 nejvíc sexy žen roku 2008.

Al ze seriálu Krok za krokem

Christine Helen Lakin se narodila 24. ledna 1979 v Dallasu a před kameru se postavila již v útlém věku. Hrála v mnoha reklamách, ale její životní role přišla v roce 1991, když se na televizních obrazovkách objevila jako neřízená střela Alicia "Al" Lambert v sitcomu Krok za krokem. A protože vyrůstala prakticky jen s kluky, taky byla pěkně ostrá a drzá. Její otec Frank v podání Patricka Duffyho to s ní možná měl ještě složitější, než s jejími bratry.

Christine dodnes ráda vzpomíná na své seriálové rodiče Patricka Duffyho a Suzanne Somers.Byli součástí mého dětství," řekla Christine pro magazín Today. Vděčí jim třeba za to, že se jako dětská herečka neztratila a překonala "přechod" do dospělosti. A dodává, že Patrick ji naučil několik hereckých fíglů. Třeba ukrýt si papírky s replikami na place, aby se nemusela nic učit nazpaměť. „Budete-li pozorně sledovat ten seriál, všimnete si, že Patrick občas jen tak náhodně zvedne talíř, aniž by měl důvodu, nebo si čte knihu. Ale ve skutečnosti se dívá na své repliky,“ směje se Christine. Ale Krok za krokem nebyl jenom seriálem pro pobavení.

Dostala jsem dopis od fanouška, který mi říkal, že Krok za krokem mu připomíná jeho vlastní rodinu. Měl nevlastního bratra a sestru. Měl je rád, ale stejně s nimi válčil. Myslím, že pokud dokážete ukázat životy jiných lidí v televizi, diváci se budou cítit, jako by byli součástí tohoto světa. Může to mít obrovský dopad, zejména na děti," dodává Christine.

Dvojnásobná maminka Christine Lakin

Po skončení sitcomu Krok za krokem se Christine dál věnovala herectví, ale také se přesunula za kameru. Natočila třeba internetový projekt Lovin' Lakin a režírovala spoustu epizod seriálu Goldbergovi. Jako herečka už si moc dobré projekty nevybírala, filmy typu Kráska a Ošklivka (2008) a Čivava z Beverly Hills 2 (2011) nepatří zrovna mezi ty, které by si člověk pustil dobrovolně.

A někde mezi tím potkala herce Brandona Breaulta, který později změnil profesi a stal se terapeutem. V roce 2014 se vzali a mají spolu dvě děti. Dcera Georgia přišla na svět v roce 2016. O dva roky později doplnil rodinu syn Baylor.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Christine Lakin (@yolakin)

Christine Lakin je vlastně taková neřízená střela i ve skutečném životě. Od dvanácti let žije v Los Angeles a později si uvědomila, že herectví jí nebude stačit. Proto se vrhla nejen na režii, ale i produkci, psaní, přípravu podcastů a navíc bloguje. Ale není to všechno jenom o práci. Nedá dopustit na svého mentora a režiséra Garryho Marshalla, který natočil třeba Pretty Woman (1990). Christine s ním často pracovala v divadle.

Garry má známý citát: ‘Život je důležitější než showbyznys.’ Protože jakkoli je kariéra důležitá, není to všechno a nikdy vás nebude milovat jako váš partner nebo vaše dítě," dodává Christine.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Christine Lakin

Bestlifeonline.com: She Played Al on "Step by Step." See Christine Lakin Now at 43.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články