Ester&Josefina: Jejich rozchodové SMSky ovládly internet. Které jsou ty nejvtipnější?

Ester&Josefina ovládly trh se vztahovými frázemi.
Zdroj: Instagram
Ester Geislerová a Josefina BakošováMeleš kraviny...Asi ví proč.Bolest krku je hlavní.+ 7 fotek+ 8 fotek

Ester Geislerová (34) a Josefina Bakošová (39) na to vyzrály. Prokoukly díru na trhu a rozhodly se vydávat trička s notorickými frázemi, které člověk užívá převážně v poslední fázi vztahu, a tak si můžete vyjít na nákup třeba s nápisem „Já už nemůžu“ nebo „Nepoznávám se". Kvůli jejich popularitě jim je rozchodové SMSky posílá celá Česká republika. Stačí se kouknout na jejich Instagram. Uvidíte, že se budete za břicho popadat.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 17. 07. 2018 14:06

Ester Geislerová je herečka a Josefina Bakošová je návrhářka. Obě holky se znají už od střední, ale pracovně se síly rozhodly spojit až teď. S kolekcí Manifesto, kdy tisknou na trička vztahové fráze, slaví nemalé úspěchy. Na základě toho jim převážně rozchodové esemesky začalo psát celé Česko. A jak to všechno začalo?

„S naší kamarádkou se rozešel přítel a ona nám v naší společné konverzaci prozradila, co jí napsal, a tak jsme si začaly psát, co kdo pro změnu napsal nám. Popřípadě, co my odvětily. A tak to vzniklo. Byla to pro nás taková terapie. V jednom rozhovoru jsme to pak řekly a lidé nám sami od sebe začali posílat vztahové esemesky,“ prozradila Ester v Show Jana Krause.

"Rozhodně ne všechny věty dáváme na trička. Tiskneme na ně ty, co vymýšlíme my. Ty nororicky známé jako Nepoznávám se, Já už nemůžu nebo Já na tom telefonu pracuju,“ doplnila Ester.

Vypadá to, že nezůstane jen u triček. Pod vedením Ester&Josefiny mají vzniknout v budoucnu i mikiny. Pokud si každopádně chcete zlepšit náladu, koukněte na jejich Instagram, kde se to bláznivými zprávami jen hemží, a věřte, že ty stojí za přečtení. V nedávné době jim vyšla knížka Terapie sdílení, kde jsou všechny esemesky shrnuté. Spoustu jich naleznete i v naší galerii. 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články