Dana (34): Partner maže historii v počítači. Myslela jsem si, že není jako ostatní muži

Dana (34): Partner maže historii v počítači. Myslela jsem si, že není jako ostatní muži
Zdroj: Freepik.com

Některá zjištění v životě mohou být velmi překvapivá a šokující. Dana si myslela, že svého partnera dokonale zná a vede s ním šťastný a spokojený život. Jednoho dne se však přesvědčila o opaku. Přečtěte si, co Dana odhalila.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 30. 04. 2020 12:30

S partnerem Radkem (37) jsme se před nedávnem přestěhovali do nového bytu. Plánovali jsme novou kuchyň a já zatoužila po červené barvě. Byla jsem nadšená, protože plánování a zařizování byla moje parketa. Společně jsme si prohlíželi různé designové webové stránky pro inspiraci. Ano, tohle je ono, vykřikla jsem. Radek mou vytouženou inspiraci uložil do záložek internetového prohlížeče.

Odhalený

Jednoho dne, když jsem přišla z práce domů, jsem se rozhodla, že se pochlubím své nejlepší kamarádce Janě. A odkaz na mou novou kuchyni ji přepošlu. Ale nemohla jsem ho nikde najít. Asi se neuložil, a tak jsem začala projíždět historii. Pár odkazů bylo promazáno, ostatní ne. Jeden odkaz jsem rozklikla. A ejhle, nestačila jsem se divit. No to si snad dělá srandu! Když chodím spát, tvrdí mi, že bude pracovat a přitom navštěvuje tyhle prasácké stránky?

Nejenže navštěvuje erotické portály a seznamky, ale dokonce sám vyhledává erotické služby a praktikuje je. Vím, že skoro každý chlap rád navštěvuje erotické stránky a sleduje amatérské fotky a videa, ale tohle? Dokonce se mi podařilo zjistit, do jakého hotelu si chodí užívat. Byla jsem naštvaná a zklamaná, protože do této chvíle jsem si myslela, že vedeme spokojený život.

Jsem online

Nechtěla jsem se hned chovat jako hysterka. A tak jsem si na jeho oblíbeném portálu založila taky profil. Chvilku mi trvalo, než jsem se tam zorientovala, ale podařilo se. Rozhodla jsem se, že ho pod falešnou identitou oslovím. Srdce mi neskutečně bušilo, ale nemohla jsem jinak. Trvalo jen dvě hodiny, než mi odepsal. Byl neskutečně milý, a já si vlastně uvědomila, že nevím, s kým žiji. To snad píše úplně jiný člověk.

Uvažovala jsem, co udělám. Nemohla jsem přestat. Psaní s ním byla jako droga a já se chtěla dozvědět stále víc a víc. Rozhodla jsem se mu to neulehčovat. A tak ho budu ještě pár dní napínat, a pak si s ním domluvím schůzku v jeho oblíbeném hnízdečku lásky. Tato hra musí skončit a já chci vysvětlení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Stalo se vám něco podobného? Navštěvuje váš partner erotické seznamky? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články