Horoskop pro ženy nad padesát let: Lvice budou jen zářit, Vodnářky se konečně stanou babičkami

Horoskop pro ženy nad padesát let: Lvice budou jen zářit, Vodnářky se konečně stanou babičkami
Zdroj: Freepik

Dámám nad padesát let předpovídá horoskop spoustu zajímavých věcí. Některým se povede zachránit vztah, jiné konečně rozkvetou a další se stanou babičkami. Podívejte se, co čeká vaše znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 07. 2023 05:52

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dámy narozené ve znamení Berana mají před sebou období, kdy na ně čeká spousta nového. Může to znamenat, že si na dovolené najdou nové kamarádky a zůstanou v kontaktu i po návratu domů. Ale možná je čeká nová láska...

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Co takhle věnovat se konečně svým zájmům a koníčkům? Celý život upřednostňujete rodinu, ale na sebe tak trochu zapomínáte. Zkuste to, ten pocit bude fantastický. A také rodina vás ráda uvidí spokojenou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ženy narozené ve znamení Blíženců potěší čas strávený s rodinou a vnoučaty. V práci to v poslední době není moc dobré, ale rodina jim vždy přináší radost a štěstí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Měly byste se zaměřit na své blízké a zejména na udržení vztahů v rámci rodiny. Ve vzduchu totiž visí něco, co by mohlo všechno pokazit. Pokud se vám povede předejít této katastrofě, zachráníte celou rodinu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice mají před sebou období plné sebevědomí. Jinak to vlastně ani neumí. Důležité ale je, že díky sebevědomí budou jen zářit a vypadat fantasticky i po padesátce...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by se měly zaměřit na své zdraví a duševní pohodu. Hodně pomáhá čas strávený s rodinou nebo přáteli. Díky tomu si uvědomí, co je pro ně skutečně důležité a začnou žít svůj život naplno.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká hodně společenské období. Firemní párty? Proč ne. Nebo snad nějaký ples na konci roku? Všude budou zářit a náležitě si to užijí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice už dlouho hledají rovnováhu a harmonii. Možná to znamená, že žijí v nefunkčním vztahu. Proto by se měly zaměřit na jeho opravu. Zahodit vztah jen kvůli tomu, že v něm něco nefunguje, by bylo příliš laciné řešení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ženy narozené ve znamení Střelce mají před sebou období, které by jim leckdo mohl závidět. Budou totiž s úspěchem realizovat svoje dlouho odkládané touhy a sny. Dámy, držíme vám palce!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Mimořádně důležitý pro ně bude čas strávený s rodinou a vnoučaty. Budou to totiž ony, kdo podrží rodinu a nedopustí, aby se rozpadla. Dostanou příležitost ukázat své zkušenosti a moudrost a stanou se oporou pro své blízké.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky čekají jenom radostné zprávy. Konečně se stanou babičkami! A budou si to užívat se vším, co tato nová životní role přináší...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se zaměří na své emocionální a duchovní potřeby. Klidné chvíle strávené v jejich oblíbeném prostředí jim přinesou pocit pohody. Pro některé z nich může být toto období časem, kdy se budou víc věnovat sobě samým a hledat smysl svého života.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články