Hubnutí podle hvězd: Rady pro všechna znamení zvěrokruhu, kdy začít s dietou

Hubnutí podle hvězd: Rady pro všechna znamení zvěrokruhu, kdy začít s dietou
Zdroj: Pixabay

Víte, že znamení zvěrokruhu má vliv na váš metabolismus? V tomto článku vám poradíme, kdy je nejlepší začít s dietou a jaké metody hubnutí na vás zafungují. S námi nemůžete šlápnout vedle!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 29. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani potřebují ke zhubnutí motivaci, čímž může být i touha po atraktivnějším vzhledu. Dietu pak berou jako boj, který nechtějí za žádnou cenu prohrát. Dobré je, když se sport stane i jejich koníčkem. Vyhnout se musí červenému masu a živočišnému tuku. Vhodné měsícem na hubnutí jsou květen a říjen.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou velcí gurmáni, proto se diet doslova bojí. Jedinou šancí je, že se přeorientují na zdravou kuchyni, která jim zachutná. Svou roli může zahrát také býčí tvrdohlavost, protože když si Býk jednou vezme do hlavy, že zhubne, nechce se svého cíle vzdát. S dietou je nejlepší začít v dubnu nebo v listopadu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci s tloustnutím obvykle problémy nemají a k redukci váhy jim stačí více pohybu. Doporučujeme přirozený pohyb jako je chůze nebo běh. Vyhnout by se měli cvičení, které je příliš náročné na sílu. Do jídelníčku by měli Blíženci zařadit zelené plody. Nejlepšími měsíci na zhubnutí je květen a říjen.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na zdraví a fyzickou kondici Raků má vliv jejich momentální rozpoložení, proto mají období, kdy se cítí skvěle a jsou štíhlí jako proutek, aby je vystřídala doba, kdy Ráček zahání svoje chmury večer u ledničky. Rak by se rozhodně neměl přejídat a měl by se vyhnout jídlu v noci a pozdě večer. Nejlepšími měsíci k hubnutí je červenec a září.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev se potřebuje pro hubnutí nadchnout, jinak ho rychle opustí. Dobrou motivací je nákup hezkého oblečení v menší velikosti nebo promenáda v plavkách. Lev by nikdy neměl hladovět, ale měl by jíst zdravou a vyváženou stravu, která mu dodá dostatek potřebných živin. Dobrým měsícem kdy nastartovat dietu je duben a leden.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny o svoje zdraví pečují úzkostlivě, proto dbají na vyvážený jídelníček a rády sáhnou po vitamínových doplňcích. Pokud se Panna rozhodne zhubnout, ráda navštíví lékaře nebo výživového poradce, aby všechno probíhalo, tak jak má. Nejlepšími měsíci kdy pro hubnutí Panny je březen a prosinec.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si dokáží z hubnutí udělat zážitek, proto zvolí nějakou neotřelou dietu, která nabízí nízkokalorická jídla, která jsou zároveň pastvou pro oči. Váhy nemívají problém s nedostatkem pohybu, ale rozhodně by měly vyzkoušet cvičení, které vede k duševní pohodě a rovnováze. S hubnutím mají začít v srpnu nebo v říjnu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři k sobě dokáží být tvrdí, proto umí zhubnout za velice krátkou dobu. Na co by ale měli pamatovat je jejich zdraví, které při drastických dietách trpí. Štír musí dbát na pestrý jídelníček, který obsahuje dostatek živin a vitamínů. Ze sportů jsou nejlepší ty vodní. S dietou by Štíři měli začít v lednu nebo dubnu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec dokáže hubnutí proměnit v zábavu, proto s ním nemá problém. Střelec patří mezi akční znamení, které miluje sport a pohyb. Stačí proto ve sportovních aktivitách trochu přitvrdit a ubrat na vydatném jídle a alkoholu. Střelec by měl vynechat hlavně smažená jídla. Nejlepším měsícem pro štíhlou linii je květen a září.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se dokáží na hubnutí vrhnou s vervou sobě vlastní a nic neponechávají náhodě. Mají precizně sestavený jídelníček a plán sportovních aktivit. Kozorohům prospěje sport zaměřený na nohy jako je cyklistika a turistika. Nejvhodnějšími měsíci k redukci váhy je pro ně říjen a leden.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři všeobecně nepatří mezi znamení, která mají problémy s nadváhou. Největším problémem u nich je nepravidelné stravování, se kterým zatočí jen velmi těžko. Chce to si stanovit přesný denní harmonogram, kde bude vyčleněný čas na jídlo. Vhodným měsícem pro začátek diety je červen a prosinec.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby bývají náchylné na otoky, proto jim pomůže pití odvaru z pampelišky a konzumace brusinek. Během diety by se Ryby měly vyhnout konzumaci alkoholu, který jim škodí. Ze sportů doporučujeme všechny vodní sporty a tanec. Rybám také prospěje psychická pohoda bez stresu. Vhodným měsícem k hubnutí je srpen a říjen.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články