Slunce vstupuje do znamení Býka: Vraťte se k činnostem, které vám dělaly radost v dětství, přinesou vám peníze

Slunce vstupuje do znamení Býka: Vraťte se k činnostem, které vám dělaly radost v dětství, přinesou vám peníze
Zdroj: Pixabay

Ve čtvrtek 21. dubna vstupuje Slunce do znamení zodpovědného Býka, který přináší dětskou radost ze života, finanční hojnost i uzdravení partnerských vztahů. Podívejte se, co dalšího nás v tomto období čeká.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 04. 2022 06:00

Živlem Býka je Země, vládne mu planeta Venuše a vytváří prostor pro stabilní a jisté zázemí, které uklidňuje. Býci milují práci na svých snech a jsou přímo urputní, když kráčejí po cestě, která rezonuje s jejich duší. Přesně taková energie k nám toto jaro s Býkem přichází.

Dělat práci s lehkostí může znamenat větší finanční hojnost

Máme šanci pracovat na svém hmotném zázemí, které vlivem událostí minulých let utržilo těžkou ránu. Hvězdy radí, aby se každý zamyslel nad tím, co mu jde v životě nejlépe. Vzpomeňte si, co jste dělali s radostí jako děti. Na který kroužek jste se nejvíce těšili? Který předmět byl pro vás ten, na nějž jste se připravovali, ačkoliv jste neměli žádný úkol?

Právě ta oblast, která vám dělala radost jako dítěti, by pro vás mohla být zásadní při plnění snů v dospělosti. Býk se rád obklopuje hezkými věcmi a prahne po luxusu. Toho však můžete dosáhnout i s lehkostí a bez udřené duše. Pokud děláte práci, která vás opravdu baví, peníze k vám začnou přicházet cestami, jaké by vás dříve nenapadly.

S Býkem přichází čas lásky, nechte se hýčkat

Partnerské vztahy by se mohly v období Býka zázračně uzdravit. Veškeré neshody, které vás týdny tížily, se rozplynou. Najednou vás nebude znervózňovat každá maličkost ani nebude důvodem k hádce. Budete chtít tvořit stabilní zázemí, do kterého se každý vrací s radostí. Přehnané emoce Býky totiž vyvádějí z míry, i proto se teď vše jako zázrakem uklidní.

Býk má často sklony k workoholismu a zapomíná na zábavu. Udělejte si tak dostatek volného času na rodinu a práci si pečlivě zorganizujte. Je dost možné, že k vám bude přicházet tolik nabídek, že budete muset některé z nich odmítnout. Touha po materiálnu by však mohla být silnější. Raději hýčkejte své blízké a hýčkat se nechte také vy sami. Přichází čas lásky!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články