Gabriela Partyšová vzpomíná na začátky v televizi: Bylo tam hodně trapasů i alkoholu

Gabriela Partyšová vzpomíná na začátky v televizi: Bylo tam hodně trapasů i alkoholu
Zdroj: Herminapress
Syna Kristiána má moderátorka Gabriela Partyšová s podnikatelem Josefem Koktou.Dnes už je Kristiánovi 14 let a v září nastupuje do deváté třídy.Léto tráví moderátorka nejraději na své velké zahradě.Dům Gabriely Partyšové stojí za Prahou a žije v něm už 17 let.+ 7 fotek+ 8 fotek

Moderátorka Gabriela Partyšová (44) začala pracovat v televizi Nova v roce 1998, nejprve jako redaktorka, později jako moderátorka pořadu Prásk. V rozhovoru pro Lifee.cz na své televizní začátky zavzpomínala a přiznává, že devadesátky byly ve světě showbyznysu skutečně tak divoké, jak si to dnes všichni představují.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 08. 2022 12:00

Moderátorka Gabriela Partyšová si cestičku před kameru musela vyšlapat. Asi osm let jsem dělala redaktorku, než jsem se dostala před kameru. V podstatě mám vystudovanou televizní školu, ale ne ve škole, přímo v praxi," říká dnes s nadsázkou.

Na své televizní začátky ale vzpomíná moc ráda. Bylo tam strašně moc trapasů, také hodně alkoholu, byli jsme všichni mladí. Stalo se tam hodně věcí, z nichž některé snad ani nejsou publikovatelné," přiznává.

Čekají vás na televizi Nova v další sezóně nějaké novinky?

V mém případě je to stále moderování pořadu Život ve hvězdách, startujeme ve čtvrtek 1. září. Nedávno jsem si na dva dny odskočila do Snídaně s Novou, tak trochu si zavzpomínat. Kolegové potřebovali výpomoc, proto jsem je malinko zastoupila. Když jsem vstávala v těch 3:45, jak jsem to dělávala sedm let, všechny vzpomínky se mi vrátily. Ale jsem ráda, že dnes už si mohu pospat déle.

Jak na své začátky na televizní obrazovce vzpomínáte?

Ty roky byly moc veselé. S Lenkou Hornovou jsem začínala v Prásku. Bylo to moc krásné, ta televizní zábava byla tenkrát úžasná. My jsme se v podstatě nonstop bavily. Ráda také vzpomínám na vedení pana Železného, kdy to bylo velmi rodinné a zábavné. Možná jak jsem byla mladší, tak jsem to vnímala trošku jinak.

Měla jste také méně zkušeností, je to tak?

To je pravda. Já také asi osm let dělala redaktorku, než jsem se dostala před kameru. V podstatě mám vystudovanou televizní školu, ale ne ve škole, přímo v praxi. Bylo tam strašně moc trapasů, také hodně alkoholu, byli jsme všichni mladí. Stalo se tam hodně věcí, z nichž některé snad ani nejsou publikovatelné.

Jak se daří vašemu synu Kristiánovi? V září začíná škola...

Půjde do devítky a rozhoduje se o střední škole. Chce jít na gymnázium a já si myslím, že zvolil dobře. Bude tak mít maturitu a může začít přemýšlet o vysoké škole. On se učí hezky, má jedničky, jdou mu sporty a hezky hraje na piano. Mám z něj velkou radost, je to šikovný kluk - i přesto, že je v pubertě.

Jak trávíte léto?

Moderuji hodně golfových turnajů, skoro každý den. Golfová sezóna je v plném proudu. S Kristiánkem jsme byli v červenci v Řecku na lodi. Teď se chystáme na pár dní do Rakouska.

Předpokládám, že hodně času trávíte také na své krásné zahradě.

Ano, máme tam bazén i tenisový kurt. Proto jsme tam přes léto moc rádi, náš venkov má skvělou atmosféru. Naštěstí to máme blízko do Prahy, což je také příjemné.

Jak zvládáte péči o tak velkou zahradu a dům?

Pomáhají mi rodiče a mám na to také firmu, která se občas postará. Je to velký pozemek, takže pořádná dřina. Dnes už je ale ta zahradní technika natolik vyspělá, že udělá hodně práce za vás. A pro mě je to částečně relax.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články