Gabriela Partyšová v nové roli: Moderátorka si našla další zdroj obživy až na exotických Kapverdách

Gabriela Partyšová v nové roli: Moderátorka si našla další zdroj obživy až na exotických Kapverdách
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Gabriela Partyšová má z manželství s podnikatelem Josefem Koktou syna Kristiána.Kristián se narodil v roce 2007 a letos tedy oslaví patnácté narozeniny.Moderátorka Gabriela Partyšová syna nikdy neskrývala před médii, naopak. Chlapec je proto na pozornost zvyklý.V roce 2014 nechala Gabriela svému synovi změnit příjmení a z Kristiána Kokty se stal Kristián Partyš.+ 3 fotky+ 4 fotky

Gabrielu Partyšovou (43) všichni známe jako pohotovou moderátorku. To ale není jediná profese, které se pohledná brunetka věnuje. V rozhovoru pro Lifee.cz se svěřila, že už nějakou dobu pomáhá lidem zprostředkovat koupi pozemku nebo nemovitosti na Kapverdských ostrovech. A to není zdaleka všechno...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 05. 2022 12:00

„Můj život je velmi pestrý," připouští Gabriela Partyšová (43), která se kromě moderování pořadu Život ve hvězdách začala věnovat také zprostředkování prodeje realit, podobně jako playmate Bára Mottlová (35). Tu do světa byznysu zavedla krize způsobená pandemií covidu, během níž se nemohla věnovat divadlu.

Gabriela Partyšová prodává domy v exotice

Zatímco Bára Mottlová se pohybuje na tuzemském realitním trhu, Partyšová prodává pozemky a nemovitosti až na exotických Kapverdských ostrovech nedaleko senegalského pobřeží. „Pustila jsem se do toho s kamarádkou Monikou Sophií, která z Kapverd pochází," svěřila se moderátorka.

Navzdory své nové práci si ale zatím příliš cestování neužila„Během pandemie covidu se to nedalo, ale teď už se tam chystám. Není to o tom, že bychom ty pozemky prodávaly přímo fyzicky na Kapverdách," vysvětluje Partyšová. Většina jejích klientů bere koupi pozemku či nemovitosti jako možnost investovat a ochránit své peníze. Dnes lidé potřebují finanční prostředky někde zhodnotit - s ohledem na to všechno, co se ve světě děje. Tohle je ideální řešení," míní Partyšová.

Gabriela Partyšová uvažuje o nemovitosti na Kapverdách

Může se stát, že se Gabriela Partyšová rozhodne pořídit si na Kapverdských ostrovech dům a za pár let se z Česka odstěhuje? Jak nám naznačila, trochu si s touto myšlenkou pohrává„Já sama jsem zatím takto peníze neinvestovala, ale přemýšlím o tom, že bych si tam nějaký malý apartmán koupila," usmívá se spokojeně moderátorka, která by tak získala příjemný letní byt v exotice. Na tu už je ostatně zvyklá. Před lety totiž vlastnili s bývalým manželem Josefem Koktou dům na Floridě.

Léto stráví Gabriela Partyšová na greenu

Zatím ale stěhování na programu není. S prací moderátorky v Česku je totiž Gabriela Partyšová navýsost spokojená. Můj život je velmi pestrý. Každý čtvrtek mě mohou diváci vidět na televizi Nova v pořadu Život ve hvězdách a také už se moc těším na každoroční moderování golfových turnajů," vypočítává moderátorka, která je známá svou vášní pro sport.

Letošní rok nebude výjimkou. „Nedávno jsem jeden turnaj moderovala a také si zahrála. Byla jsem třetí, takže ve formě rozhodně jsem," míní Partyšová, která prý celý loňský rok poctivě trénovala pod vedením profesionála.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články