Kate Middleton dostala od prince Williama před svatbou důležitý slib: Funguje díky němu jejich manželství?

Kate Middleton dostala od prince Williama před svatbou důležitý slib: Funguje díky němu jejich manželství?
Zdroj: Showpix
Rodiče Kate Middleton Carol a Michael nechyběli na svatbě Meghan Markle a prince Harryho v roce 2018.Rodinu Middletonových pravidelně reprezentuje na společenských akcích také Kateina sestra Pippa se svým manželem Jamesem Matthewsem.Sestra Pippa a rodiče Carol s Michaelem navštívili také svatbu Lady Gabrielly v roce 2019.Na svatbu své dcery Pippy dorazila Carol Middleton v růžové. Garde jí dělal syn James.+ 5 fotek+ 6 fotek

Pokud se žena vdá do britské královské rodiny, jedno z pravidel praví, že se musí odpoutat od své původní rodiny. Princ William (39) ale moc dobře věděl, jak úzké pouto má jeho nastávající Kate Middleton (40) se svými rodiči a sourozenci, proto jí podle královské expertky Katie Nicholl slíbil, že toto staromódní pravidlo nebude respektovat. Utužil William právě tímto vstřícným krokem lásku, kterou s Kate pěstují?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 02. 2022 12:00

Jistě, manželství je o kompromisech, obzvlášť pokud nemáte modrou krev a berete si prince, ale podle informací, které přinesl britský deník Mirror, udělal princ William ještě před svatbou s Kate Middleton krok k tomu, aby jeho milovaná psychicky nestrádala.

Princ William slíbil, že Kate nemusí opustit rodinu

„Jakmile jste se vdala do královské rodiny, stala jste se Windsorkou a bylo to," vysvětluje běžnou praxi expertka na britskou královskou rodinu Katie Nicholl v dokumentu Kate Middleton: Working Class to Windsor, „když ale William požádal Kate, aby si ho vzala, dal velmi jasně najevo, že nebude muset opustit svou rodinu, pokud se vdá do té jeho."

Carol a Michael Middletonovi doprovázejí královnu

William své Kate slíbil, že její rodiče Carole a Michael se stanou součástí královské rodiny. A co řekl, to udělal. Rodiče Kate se připojili ke královně Alžbětě II. na dostizích v Ascotu a byli také součástí královské flotily během oslav královnina diamantového jubilea. Princ Harry s Meghan Markle zase navštívili svatbu mladší sestry vévodkyně Kate Pippy Middleton.

Sympatie královny si získali díky lásce ke koním

Sympatie královny Alžběty II. si podle magazínu Express získali rodiče Kate Middleton také díky zálibě v jezdectví. V jejich společnosti se královna cítí velmi dobře a právě díky koním konverzace nikdy neskončí u fádních řečí o počasí. Viděli jsme královnu, jak vozí Carole Middletonovou po Balmoralu a ukazuje jí svá oblíbená místa. V její společnosti se evidentně cítí velmi dobře," říká reportérka magazínu Hello! Emily Nash.

Idylku narušil až princ Charles

Idylku měl podle ní narušit až spor mezi Carole a synem Alžběty II., princem Charlesem. Ten údajně tvrdil, že se mu dostává málo času stráveného s vnukem, princem Georgem. Může snad harmonické vztahy v britské královské rodině narušit něco tak povrchního, jako je žárlivost mezi prarodiči? Možná by pomohlo lepší plánování a spravedlivý časový harmonogram tak, aby nestrádala ani jedna strana.

Na fotografie rodičů, sestry a bratra Kate Middleton se podívejte v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články