Dokážou být sandály na podpatku pohodlné?

Dokážou být sandály na podpatku pohodlné?
Zdroj: GetFound

Vysoký podpatek je pro někoho znakem vytříbeného vkusu, leckomu se zase z takového modelu může dělat mdlo. Každé noze svědčí (a sluší) jiný typ boty, ale na jednom se shodnou úplně všichni – komfort je nejdůležitější! Existují ale vůbec sandály na podpatku, které večer nebudete muset vyzouvat s bolestí?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 28. 07. 2022 11:40

Hodně z nás se těší, až konečně nastane čas na letní sandálky. Vyběhnout do rozkvetlých parků, procházet se večerním městem nebo vyrážet na výlety – konečně je všechno možné. Pokud však na začátku zvolíte špatnou obuv, z příjemného se rázem stává noční můra.

První krok? Výběr podpatku

Každý podpatek je specifický. Nelze se tak divit, že vám jednou bude vyhovovat ten, a poté zase jiný. Dámské sandály se zpravidla vyznačují spíše mírným klínkem. Jehly zde úplně nečekejte. I přesto si ale musíte dát na výběru správného podpatku záležet. Ideální variantou bude ten se speciální podešví. Pro takové sandálky není třeba chodit nikam daleko. Najdete je totiž na Rieker-eshop.cz.

Sandály na podpatku se speciální technologií Antistress ukončí vaše zoufalé hledání těch nejlepších letních bot. Podešev je díky této technologii lehká, flexibilní a odolná vůči otřesům. Až příště absolvujete v takové obuvi nějaký delší výlet, už se nemusíte obávat bolesti zad nebo třeba kloubů. Tím, že se tato podešev dokáže přizpůsobit každé noze, se ze sandálů Rieker mohou stát žhaví kandidáti na volné místo ve vašem botníku.

Sandály na podpatku: Nejvíc jim to klape s šaty

Ale parádu s nimi uděláte i s lehkým tričkem nebo kalhotami – vždy záleží na situaci. K letním šatům se vám budou hodit i sandály na platformě s dekorativními prvky, ke kraťasům zas jednodušší, sportovnější styl. Na sportovních sandálech klínek sice nenajdete, to však neznamená, že se hodí jen k formálnějším kouskům z vašeho šatníku.

Při výběru si dejte záležet také na způsobu zapínání. Pásek na suchý zip je nesmírně praktický, ale s řemínkem s kovovou přezkou v eleganci soutěžit zkrátka nemůže. 

Sandály jsou oblíbené napříč generacemi

V létě veškeré mezigenerační nesoulady v módě vyprchají a do popředí se dostávají právě dámské sandále. Otevřená dámská obuv si během horkých dnů najde cestu do srdcí každé milovnice bot, a to bez ohledu na preference. Sandály Rieker přesto splňují nejnáročnější požadavky matek i dcer. Především si je budou ale pochvalovat vaše nohy. Tak jim dopřejte to nejlepší! 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články