Dámské letní vůně: Buďte neodolatelná

Dámské letní vůně: Buďte neodolatelná
Zdroj: LaMakeUp z.o.o.

Léto je očekávané a milované roční období. Správně vybraný letní parfém bude vás těšit po celý den, protože jsou vůně v teplém období intenzivnější. Musíte ale být opatrní při nanesení, zde bude platit pravidlo: Čím méně, tím lépe. Jaké jsou nejvhodnější vůně pro léto?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 24. 07. 2020 15:00

Představujeme 4 nejlepší letní dámské parfémy:

Issey Miyake L`Eau D`Issey

Kultovní vůně L'Eau D'Issey od Issey Miyake se obnovuje každý rok těsně před letní sezonou. Mistři vytváří nový design lahvičky a dodávají nové akordy, parfém však je oblíbený hlavně v létě díky své svěžesti a lehkosti. Aromatická kompozice je velmi ženská a delikátní s dřevitými motivy a vanilkovou notou. L'Eau D'Issey zaujme ty, které mají rády velmi jemné květinové a vodní vůně. Tento parfém voní jako letní bezmračná obloha, lehký ranní vítr a květy plné slunce. Kombinuje nejsladší, nejjemnější a nejsofistikovanější tóny, které si jistě užijete a okouzlíte všech kolem vás.

Montale Orange Flowers

Francouzská značka Montale preferuje složité a bohaté kompozice. To je vůně letní slunné Itálie, citrusových plantáží se sicilskými citrony a mandarinkami. Originální a jasná vonná kompozice se sametovými medovými tóny zdůrazňuje přirozené ženské kouzlo a jedinečný vkus své majitelky. Parfém zanechává ušlechtilý, měkký a obalující závoj. Orange Flowers zvedne náladu bez ohledu na počasí. Harmonická a sofistikovaná symfonie je ideální pro letní párty nebo romantické rande. Složení parfému dokonale kombinuje tóny citrusů, jižních květin a pikantního koření. Tento parfém je určen pro skutečné ženy jakéhokoliv věku.

LaMakeUp z.o.o.

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops

Představujeme nádhernou vůni Dolce Floral Drops od známé italské značky Dolce & Gabbana. Toaletní voda Dolce Floral Drops je symbolem něhy a svěžesti. Tato vůně připomíná čistou krásu přírody, louku vonící trávou a křehkou eleganci leknínů. Vůně bílých květů přináší klid a mír. Parfémový závoj je dlouhotrvající a mnohostranný. Zaujme vás také design lahvičky zdobený černou mašlí a víčkem ve tvaru bílé květiny.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche

Také nemůžeme vynechat vůni slavné italské značky Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche, která má lehký a příjemný charakter. Kompozice je velmi svěží, kombinuje

přírodní zelené tóny a osvěžující vodní akordy. Parfém je určen pro moderní a energickou dámu, která miluje přirozenost a harmonii. Tato vůně je vhodná pro každou příležitost a bude vás obklopovat celý den i noc.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články